27 / 04 / 2024

metro kullanımı 2016 hedefi

metro kullanımı 2016 hedefi

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe-Çekmeköy metro hattının tünel birleştirme töreninde konuşan Kadir Topbaş, 2016 yılında 7 milyon insanın metroyu kullanması hedeflediklerini belirtti...

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliği değişikliği!

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik 30 Temmuz 2016 tarihinde 29786 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Server Tanfer: Akıllı binalar enerji kullanımını yüzde 50'ye kadar azaltabiliyor!

Enerji kullanımı yüzde 50 azalıyor. IBM Türk Teknoloji ve Sektörel Çözümler Satış Müdürü Server Tanfer, IBM'in kendi binalarını akıllı hale getirerek bu konuda en büyük örneklerden biri olduğunu söyledi.

Elektrik kaçak kullanım cezası nedir?

Elektriği her ne sebeple olursa olsun sayaçtan geçirmeksizin veya sayacı (ölçü sistemini) bozarak kullanmak kaçak elektrik kapsamına giriyor. Peki, elektrik kaçak kullanım cezası nedir? İşte elektrik kaçak kullanım cezası..

Usulsüz elektrik kullanımı nedir?

Elektrik aboneliği için gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor. Yapılan aboneliğin ardından elektrik faturaları kişinin adına düzenleniyor. Peki, usulsüz elektrik kullanımı nedir? Neler usulsüz kullanım kapsamına girer?

Apartman altı dükkan önü kullanımı!

Apartmanda, bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerlerine ortak yerler deniyor. Peki, apartman altı dükkan önü ortak alan mıdır? Apartman altı dükkan önü kullanımı nasıl olmalıdır?

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığı ile denetleniyor. İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016'da!

Demir İnşaat imzalı Demir Romance projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekareye kadar değişiyor.Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016 olarak belirlendi.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

İstanbulluya yeni metro hattı müjdesi!

Sarıyer, Ayazağa İTÜ-lstinye Raylı Sistem Projesi için çalışmalara başlanacak. Yenikapfdan Maslak'a kadar uzanan metro hattı, İTÜ Ayazağa istasyonundan yeni bağlantılara sahip olacak. İstanbulluya yeni metro hattı müjdesi verildi.

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

İmarda karma kullanım alanı nedir?

İmar yönetmeliklerin göre; Yerleşme ve gelişme alanlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan alanları "konut alanı" olarak tanımlanıyor. Peki, imarda karma kullanım alanı nedir? Karma kullanım alanları nelerdir?

Memduh Büyükkılıç: İmarlı gelişmenin ve ekonomik kalkınmanın göstergesi enerji kullanımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi...

metro kullanımı 2016 hedefi Haberi

metro kullanımı 2016 hedefi
İstanbul'un altını demirağlarla ördüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş, Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe-Çekmeköy metro hattının tünel birleştirme törenine katıldı. Topbaş, 2016 yılında 7 milyon insanın metroyu kullanması hedeflediklerinin altını...