10 / 05 / 2024

Metrobüs yolu ne zaman yenilenecek

Metrobüs yolu ne zaman yenilenecek

Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.300 kişilik ekip tarafından yapılan yenileme çalışmalar, 90 gün sürecek.

Metrobüs yolunu yenileme çalışmaları 26 Temmuz'da başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

Beylikdüzü'ndeki konut fiyatlarına metrobüs dopingi!

10 yıl önce İstanbul ulaşımına nefes aldıran Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne kadar uzatılması güzergâh üzerindeki gayrimenkullerin değerini yükseltti.

Metrobüs hattı asfaltlama çalışmalarında 2. etap başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Haliç Köprüsü Metrobüs Yolu bakıma alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasına başlıyor. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu bu gece bakıma alacak. İki gün sürmesi beklenen çalışmalar, 21 Ağustos Cuma günü 23.45’te başlayacak ve trafiğin en az yaşandığı 01.00-06.00'da gerçekleştirilecek.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınacak!

İki gün sürecek çalışmalar boyunca metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacakİstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu yarın gece bakıma alacak.

Metrobüs yolu yenileme çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı.

Metrobüs yolu ne zaman yenilenecek Haberi

Metrobüs yolu ne zaman yenilenecek

Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.300 kişilik ekip tarafından yapılan yenileme çalışmaları, 90 gün sürecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, asfalt yenileme çalışmaları, seferlerin aksamaması için 23.00 ile 05.00 saatleri arasında yapılıyor. 


Çalışmaların daha hızlı ilerlemesi için ileri teknoloji ürünü katkılar kullanılıyor. Asfaltlamanın yapıldığı lokasyonda, E-5 kademeli olarak her iki yönde birer şerit daraltılarak ulaşım sağlanıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı (YODB) ve İSFALT'ın 300 kişiden oluşan ekibi tarafından yapılan yenileme çalışmaları, 90 gün sürecek. Zincirlikuyu-Cevizlibağ arasındaki ilk etap çalışmalarının ardından Avcılar-TÜYAP, Söğütlüçeşme-Boğaz Köprüsü ve Cevizlibağ-Avcılar arasındaki asfaltlar...