14 / 05 / 2024

metrobüse yeni hatlar

metrobüse yeni hatlar

İstanbul'daki metrobüs hatlarına Pazartesi gününden itibaren iki yeni hat ekleniyor. Düzenleme, yolcu yoğunluğunu ve duraklarda bekleme süresini azaltmaya yönelik olarak yapıldı.Yeni hatlar 8 Eylül Pazartesi gününden itibaren yolcu taşımaya başlayacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

İstanbullular akbil yüklerken şok olacak! Fiyatlar değişti! İşte Marmaray ve metrobüste yeni ücretler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dün toplu taşımada yüzde 18 zam kararını açıklamıştı. Bugün ise marmaray ve metrobüs fiyatları değişti. İşte yeni zamlı ücretler...

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı sene sonunda açılacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak. O tamamen metrobüse paralel. Ciddi bir yük alacak. Ayrıca bu ay Gebze-Halkalı hattı devreye giriyor" dedi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2020'de devreye girecek!

Bu yılın ilk yarısını 2,9 milyar TL ciro ve rekor doluluk oranlarıyla geçiren Pegasus, ikinci yarıdan da umutlu. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, "Sabiha Gökçen'de ikinci pist, yeni uçaklar ve yeni hatlar ile birlikte çift haneli büyüme bekliyoruz" diyor.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Metro ve metrobüse yakınlık konut fiyatlarını nasıl etkiliyor?

Colliers Türkiye tarafından hazırlanan 2018 yılı 1. çeyrek gayrimenkul ve ofis piyasası genel bakış raporu bugün açıklandı. 

Gümüşhane Köse'de acele kamulaştırma kararı alındı!

Köse İrtibat Hatları Projesi Kapsamında bazı alanlarda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

metrobüse yeni hatlar Haberi

metrobüse yeni hatlar

İstanbul'daki metrobüs hatlarına Pazartesi gününden itibaren iki yeni hat ekleniyor. Düzenleme, yolcu yoğunluğunu ve duraklarda bekleme süresini azaltmaya yönelik olarak yapıldı.


İETT'den yapılan duyuruya göre, Söğütlüçeşme-Beylikdüzü arasında hizmet veren metrobüs hattına 2 yeni hat ekleniyor. 34 BZ hattı Beylikdüzü'nden başlayacak ve Zincirlikuyu'ya kadar aktarmasız gidecek. 34 AS hattı da Avcılar'dan Söğütlüçeşme'ye kadar aktarmasız taşıyacak.


Yeni hatlar 8 Eylül Pazartesi gününden itibaren yolcu taşımaya başlayacak.


Yeni hatlar ile özelikle Zincirlikuyu’daki yolcu yoğunluğunun azaltılması, kapasitenin ve güvenliğin daha da artırılması ve konforlu bir yolculuk...