03 / 05 / 2024

Metrocity AVM çocuk festivali

Metrocity AVM çocuk festivali

Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle bilinen İstanbul'un dinamik ve popüler Alışveriş Merkezi METROCITY, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırıyor. Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor.

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.

MetroCity AVM'ye icra şoku!

İstanbul Levent'teki MetroCity AVM icra şokuyla sarsıldı. Haciz iddiaya göre, AVM'nin ortaklarından Seda Gengönü'nün Metrocity'yi teminat olarak gösterip faktoring şirketlerinden 5 milyon dolar borç alması üzerine geldi. 

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Kadınlara özel AVM Zeruj Port İstanbul'da açılıyor!

Türkiye'nin kadınlara özel ilk AVM'si Zeruj Port, İstanbul Zeytinburnu’nda gelecek hafta kapılarını açıyor. AVM'de yalnız kadın ve çocuk ürünlerine yer verilecek..

Gürcistan Metrocity Batumi AVM 29.2 milyon TL'ye satılıyor!

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret AŞ. tarafından Gürcistan Batum'daki Metrocity Batumi AVM satın alındı. Firma, 13,5 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan AVM için 29 milyon 270 bin dolar ödeyecek.

Metrocity AVM'de sular durulmuyor!

Metrocity açıldığı 2003’ten beri ortaklar arası ve aile içi kavgalarla gündemde. Ortaklar arasında yeni kavganın konusu ortaklardan Seda Gengörü’nün şirketten aldığı belirtilen 60 milyon TL paranın silinmesi talep ediliyordu. Genel Kurul toplandı. Borcun silinmesi reddedildi!

Defacto Korupark AVM'de açıldı!

Defacto, Bursa'daki 9. mağazasını Korupark AVM'de açıldı. 1400 metrekare alan üzerine kurulu Korupark AVM mağazasında 50.000 parçadan oluşan kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını Bursalı müşterileriyle buluşturuyor.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

AVM'lerdeki çocuk oyun alanları için yeni yönetmelik!

Develi’nin çocuk oyun alanında yaşanan skandalın ardından, bu alanların güvenliği tartışma konusu oldu. AVM’lerde bulunan çocuk oyun alanları için yeni bir yönetmelik hazırlandığı ortaya çıktı.

Metrocity AVM satılacak mı?

İstanbul’da sayıları 50’yi bulan AVM’lerin büyük bir kısmındaki esnaf yaz durgunluğu yaşarken, Vatan gazetesinden Necla Dalan, AVM alım satım piyasasını hareketlendirecek habere imza attı.

Metrocity AVM'ye Araplar talip oldu!

Metrocity’nin yatırımcısı, AVM’ye Ortadoğulu yatırımcılardan ilginin olduğunu doğruladı. Lübnanlıların 50 milyon dolar ön ödeme yaptığı konuşulurken toplam satış bedelinin ise 500 milyon doları bulacağı söyleniyor.

Çilek Trump Towers AVM’de açıldı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Çilek, İstanbul’un gözde semti Mecidiyeköy’de bulunan Trump Towers AVM’deki yerini aldı.

Metrocity AVM çocuk festivali Haberi

Metrocity AVM çocuk festivali

Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle İstanbul'un adrenalin seviyesini hep yüksekte tutmayı başaran İstanbul'un dinamik ve popüler Alışveriş Merkezi METROCITY, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırıyor. Yetişkin ziyaretçiler kadar çocuk ziyaretçiler için de eğlenceli bir yaşam alanı sunan AVM, Ağustos ayı boyunca sürecek Çocuk Festivali Projesi ile şehrin ışıkları sonuna dek açacak!


2-31 Ağustos arasındaki her Cumartesi ve Pazar birbirinden hızlı ve dinamik, birbirinden sanatsal ve estetik, birbirinden eğitici ve öğretici aktiviteyi çocuk etkinlik alanında gerçekleştirecek olan AVM, çocuklara yönelik ücretsiz hizmet anlayışıyla şehrin kalbi olmaya devam edecek. METROCITY, ŞEHRİN IŞIKLARI temasıyla Ağustos ayı içerisindeki 10 etkinlik gününde ülkemizin önemli tiyatro topluluklarını ve sanatçılarını çocuklarla buluştururken, uzmanlar eşliğinde yürütülen workshop programlarıyla da minikleri sanat yapmaya teşvik edecek. Program boyunca 14.00-18.00...