05 / 05 / 2024

metrohome kameroğlu tam fiyat listesi 2017

metrohome kameroğlu tam fiyat listesi 2017

Metrohome Kameroğlu Aralık 2017 fiyat listesi kapsamında 1+1'ler 352 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli atıldı! KİPTAŞ'tan Beşiktaş'a tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle atıldı. Söz konusu projede tam 1.361 yeni konut yer alıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı mesajı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nın bundan tam bir sene önce sivil havacılık tarihinin en büyük taşınma operasyonuyla tam kapasite çalışmaya başladığını belirterek, gelecek döneme ilişkin kararlılık mesajı verdi.

metrohome kameroğlu tam fiyat listesi 2017 Haberi

metrohome kameroğlu tam fiyat listesi 2017

Metrohome Suites & Residence projesi Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Yapımı devam eden projede konutların teslimleri Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek. 

14 blok olarak planlanan Mterohome Kameroğlu Evleri toplam 1.200 konut ve 130 ticari birimden meydana geliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. 
 
Metrohome Suites Residence projesi E-5 Otoyolu üzerinde yer alıyor.  Peşin ödemelerde indrim sağlanan kameroğlu Metrohome projesinde firma bünyesindeki ödeme planına göre yüzde 30 peşinat veriliyor ve sıfır faizle ödenebiliyor.

Beylikdüzü Metrohome Evleri ortak kullanım alanlarında; sauna, fitness, gölet, konser alanı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark olanaklarına da yer veriliyor. 

Metrohome Kameroğlu Aralık 2017 fiyat listesi!

1+1 daireler 352 bin TL
2+1 daireler 633 bin TL
3+1 daireler 710 bin TL
4+1 daireler...