04 / 07 / 2024

metruk binalar yıkılıyor mu

metruk binalar yıkılıyor mu

Yıldırımın daha yaşanabilir ve daha güvenli bir ilçe olması için çalışmalarının sürdüğünü belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, güvenlik sıkıntısı doğuran metruk binaların yıkımına devam ettiklerini söyledi.

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Marmaris'te imara aykırı binalar tek tek yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında imara uygun olmayan yapılar yıkılıyor. Ekipler, yapı kayıt belgesi iptal edilen ve hukuki süreci tamamlanan bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ilçede tehlike yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde bu sene 193 metruk bina yıkıldı.

Mamak'ta metruk binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Ankara Mamak Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımına da devam ediyor. 

metruk binalar yıkılıyor mu Haberi

metruk binalar yıkılıyor mu

Davutkadı Mahallesi'nde bulunan ve madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen metruk binamn Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yerle bir edildiğinin bilgisini veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ın daha güvenli bir şehir olması adına adım atarak, çevreye sıkıntı oluşturan kullanılamaz durumda olan binaları yıkıyoruz. 


Madde bağımlılığı sorunu ile mücadelede kentsel dönüşümün her zaman çok önemli bir proje olduğunu anlattık. Çalışmalarımızla hem o bölgemizin güvenliğini sağlamış oluyor hem de madde bağımlılarının mesken tuttuğu mekânları ortadan kaldırarak mücadelemizi de sürdürüyoruz" dedi. 


SAĞLIKLI VE GÜVENLİ 

Geleceğe emin adımlarla yürüyen 'Yeni Yıldırım' hedefine ulaşmak için projeler ürettiklerini vurgulayan Başkan Edebali, "İlçemizi daha iyi noktalara taşıyacak olan kuşkusuz gençlerimizdir. Bu nedenle de onların daha güvenli bir şehirde daha sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri en önemli amacımızdır. Metruk binaların yıkılması...