04 / 05 / 2024

Mette Ramsgaard Thomsen

Mette Ramsgaard Thomsen

Dünya nüfusu artarken konut ihtiyacı da buna paralel olarak artıyor. Peki artan bu talebe nasıl sürdürülebilir çözümler getirilebilir?

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakanı Ahundi istifa etti!

İran'da ekonomik krize koşut hükümette ayrılma rotasına giren yetkililere Ulaştırma ve Şehircilik Bakanı Abbas Ahundi de eklendi.

Mette Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mette Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Aşağıdağ tarafından kuruldu. 

Binali Yıldırım İzmir projelerini anlattı!

İzmir Milletvekili olarak 64. Hükümette yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev alan Binali Yıldırım İzmir'de gerçekleştirilecek dev projeler hakkında İzmirlilere müjdeler verdi.

Mehmet Müezzinoğlu, şehir hastanelerinin temelini attı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 64. hükümette yeniden Sağlık Bakanlığı görevine getirildi. Müezzinoğlu, yaklaşık üç yıllık bakanlığı döneminde de birçok önemli projeye imza attı.

Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu tarafından kurulan 64. Cumhuriyet Hükümetini onayladı. 64. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Fatma Güldemet Sarı oldu.

Rafet Vergili'den hastane sözü!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yıkılan Beşbinevler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin önünde basın açıklaması yaparak, "Hükümette olursak, söz veriyorum burası yine Hastane olacak" dedi.

Mehmet Mehdi Eker kimdir?

59 ve 60. Hükümette Tarım ve Köyişleri Bakanlığı görevini üstlendi. 61. Hükümette Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine atanan Mehmet Mehdi Eker kimdir? Mehmet Mehdi Eker bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Süleyman Demirel için İslamköy'de anıt mezar inşa edilecek!

1965- 1993 yılları arasında 7 farklı hükümette toplam 10 yıl 5 ay Başbakanlık, 1993-2000 yıllarında ise 7 yıl süreyle Cumhurbaşkanlığı yaparak Türk siyasi tarihine damga vuran Süleyman Demirel için İslamköy'de anıt mezar inşa ettiriliyor...

BP her yıl kendi işleteceği 15 istasyon açacak!

Martin Thomsen, göreve gelmesinin ardından ilk basın toplantısını düzenledi. Türkiye’nin BP için stratejik beş pazardan biri olduğunu vurgulayan Thomsen, Türkiye’nin konumu nedeniyle önümüzdeki dönemde öneminin giderek artacağını söyledi.

Hüseyin Aslan: Yeni hükümette kent bakanlığı kurulmalı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan genel seçim öncesinde parti başkanları milletvekili adayları ve belediye başkanlarına yeni bir bakanlık çağrısında bulundu

Aydın Ayaydın: Emlakçılar boşuna telaşlanmasın!

Türkiye"de emlak müşavirliği (halk dilinde emlakçılık) yapanlar bu ara kara kara düşünüyorlar. Hatta düşünmekle kalmıyor, hükümette yer alan AK Parti yetkilileri ile kimi bakanların kapısını aşındırıyorlar  

Mette Ramsgaard Thomsen Haberi

Mette Ramsgaard Thomsen

Dünya nüfusu artarken konut ihtiyacı da buna paralel olarak artıyor. Euronews'te yer alan habere göre, artan bu talebe nasıl sürdürülebilir çözümler getirilebilir? Danimarka Kraliyet Akademisi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesindeki Teknoloji ve Mimari Bilgi Merkezi araştırmacılarından Mette Ramsgaard Thomsen'a göre yanıt akıllı yapılarda.

"Ne güzel ki hepimizin mimari ve inşaat ortamıyla bir ilişkisi var. Evlerde yaşıyoruz, inşaat ortamını her gün bedenlerimizde hissediyoruz. Her birimiz bazı binaların diğerlerinden daha çekici olduğunu, bazı binalardaki yaşam kalitesinin yükseltilebileceğini biliyoruz. Öyle sanırım ki 70'li, 80'li yıllardan kalma toplu konut projelerinden vazgeçmemiz gerektiğinin de farkındayız." diyen Thomsen, geleceğin binalarının geleneksel malzemeler yeniden düşünülerek tasarlanması gerektiğini savunarak,"Beton hem nefret edilen, hem de çok sevilen bir malzeme. Pek çok insan oldukça geniş binalar yapmamıza fırsat tanıdığı, bir...