15 / 05 / 2024

MevaPort

MevaPort

İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten İsmail Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik'' dedi.

İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı!

Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, son yıllarda İstanbul ve diğer büyük şehirlerden ciddi bir göç alan İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Mevaport İzmir projelerinde yüzde 15 indirim!

30 yılı aşan tecrübesiyle Gayrimenkul sektöründe hizmet veren Mevaport, Bornova bölgesinde konut almak isteyenlere hem kârlı bir yatırım hem de kaliteli bir yaşam vaad ediyor. 

Trio SKY'da satışlar devam ediyor!

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.

İzmir Altındağ Prestij 1'de fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding ortaklığı imzasını taşıyan proje toplamda 74 adet daireden oluşuyor. İzmir Altındağ Prestij'de fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor.

Mevaport İnşaat 5 yeni projesi tanıttı!

Mevaport A.Ş İzmir'de beş yeni gayrimenkul projesi ile Bornova Altındağ'da yatırımlarına devam ediyor. Wyndham Grand İzmir Özdilek'de düzenlenen lansman gecesinde projeler davetlilere tanıtıldı.

Trio Life Bornova projesi!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

Mevaport İnşaat 5 yeni projeye başlayacak!

Mevaport İnşaat yıl sonuna kadar 5 yeni proje daha hayata geçirerek 2016 yılında da adından söz ettirecek.

Çamdibi Life fiyatlar!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çamdibi Life fiyatlar kapsamında 2+1'ler 195 bin TL' den başlıyor.

Çamdibi Life satışa açıldı!

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

İzmir'de konut ve ofis üretimi hızlandı!

İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten İsmail Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik'' dedi.

MevaPort Haberi

MevaPort

İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik. Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Ulukent, Meva Plaza, Çamdıbi Konutları-3 ve Altındağ Prestij Konutları-1 projeleri de İzmir'in örnek projeleri arasında şimdiden yerini aldı" dedi. 


Geçtiriniz senenin Ağustos ayı sonunda Kent Bornova ve Çamdibi Konutları sahiplerine teslim ettiklerini belirten MevaPort Gayrimenkul inşaat A.Ş. Satış ve Pazarlama Yöneticisi İsmail Coşar " Konumu ve mimarisi ile bölgedeki ilk yüksek yapı olmanın öncülüğünü yaşayan projelerimizde tüm dairelerimiz ailelerine teslim edildi ve yaşam başladı. Şu anda ise halihazırda devam etmekte olan projelerimizden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları, MevaPlaza, Çamdibi Konutların 3 ve Altındağ'ın da ilk yüksek yapısı olan Altındağ...