29 / 04 / 2024

İzmir'de konut ve ofis üretimi hızlandı!

İzmir'de konut ve ofis üretimi hızlandı!

İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten İsmail Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik'' dedi.



İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik. Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Ulukent, Meva Plaza, Çamdıbi Konutları-3 ve Altındağ Prestij Konutları-1 projeleri de İzmir'in örnek projeleri arasında şimdiden yerini aldı" dedi. 


Geçtiriniz senenin Ağustos ayı sonunda Kent Bornova ve Çamdibi Konutları sahiplerine teslim ettiklerini belirten MevaPort Gayrimenkul inşaat A.Ş. Satış ve Pazarlama Yöneticisi İsmail Coşar " Konumu ve mimarisi ile bölgedeki ilk yüksek yapı olmanın öncülüğünü yaşayan projelerimizde tüm dairelerimiz ailelerine teslim edildi ve yaşam başladı. Şu anda ise halihazırda devam etmekte olan projelerimizden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları, MevaPlaza, Çamdibi Konutların 3 ve Altındağ'ın da ilk yüksek yapısı olan Altındağ Prestij Konutları-1 devam etmektedir." dedi 


ÇAMDİBİ PAPRAT KONUTLARI'NIN TESLİM TARİHİNİ BELİRLEDİK 

Çamdibi Paprat Konutları'nın inşaa edildiği yer ve konum itibari ile herkesin çok iyi bildiği 'Kartal Durağı'na 150 metrelik mesafede 10 katlı, 99 daireden ve 5 dükkandan oluşan ihtişamlı bir proje olduğunu dikkat çeken Coşar " 2+1 ve 8+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projemizin yüzde 80'ini bitirmiş durumdayız. Bununla birlikte satılanınızda çok iyi gidiyor. 2+1'lerimiz ve 3+1 dairelerimizin bazı tiplerinde satışlarımız bitmiştir. Şu anda halihazırda 2 adet 135 m2 2 + 1'imiz ve 11 adet de 3+1'imiz bulunınaktadır. Ekim ayı gibi projenin teslim tarihini belirlemiş bulunmaktayız. En çok önemsediğimiz şeylerden birisi ise zamanında teslimdir. Bunu bir önceki projelerimizde açık ve net olarak gösterdik. 21 ay içerisinde teslim edeceğimizi taahütten ettiğimiz projelerimizi 18 ay içerisinde teslim ettik." şeklinde konuştu. 


MEVAKENT ULUKENTİN EN GÖZDE NOKTASINDA 

Mevakent Projelerinin ise Ulukent'tin en gözde noktalarından butik bir proje olduğuna dikkat çeken İsmail Coşar "İzmir- Çanakkale yoluna sadece 300 metre mesafede bulunan projemiz Ulukent-IZBAN istasyonuna 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Havuzlu, güvenlikli bir sitede yaşamayı düşünen siz değerli dostlarımız projemizi görmelerini tavsiye ediyorum. 4 bloktan oluşan Mevakent Konutları'nda 43 daire bulunmaktadır. 2 +1 ve 3+1 seçenekleri bulunan projemizde gürültüden uzak güzel bir yaşam isterseniz kesinlikle gelip yerinde görmeli ve örnek dahilerimizde kullandığımız malzemelerine özgü kaliteyi her zaman ölçebilirsiniz. 2 ay kadar kısa bir sürede teslimatı yapılacak olan projemizde bir kahvemizi içmeye sizleri bekliyoruz." dedi 


MEVA PLAZA 15 AYDA TESLİM EDİLECEK 

Geçen ay itibari ile de Bornova'da görünümü ile bu ilk olacak ofis projesine başladıklarını hatırlatan İsmail Coşar "51 ofis ve 3 dükkandan oluşan Meva Plaza kapalı ve açık otoparklaıı bulunan, 83 m2'lik ve 8r1 m2'ik ofislerden oluşan, bulunduğu yer bakımından da zamandan tasarruf edeceğiniz, silindir şeklinde 24.84 metre yüksekliğinde bir proje, 15 ay gibi kısa bir süre de teslim edeceğimiz projemizde lansman fiyatları hala devam etmektedir." şeklinde konuştu. 


ÇAMDİBİ KONUTLARI-3 KENTSEL DÖNÜŞÜME EN İYİ REFERANS 

Çabdibi Konutları-3 projelerinin ise bölgedeki ilk yüksek yapılardan biri olacağını belirten Coşar "16 Katlı binamız ile birlikte 8 katlı binamızda toplam 138 daire, 5 dükkan bulunmaktadır. 10'uncu kattan sonra körfez manzarasının tadını çıkarabileceğiniz projemizde 115 m2 2+1 ve 140 m2 3+1 dairelerimiz bulunmaktadır. Satışlanmızın %25'ini bitirmiş bulunmaktayız. Stadyum Metro'ya sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindeki bu projemiz kentsel dönüşüm alanlarını dönüştürmemizde bizim için en iyi referans olacak yapıtlarımızdan biridir." seklinde konuştu. 


ALTINDAĞ PRESTİJ KONUTLARI-1 ALTINDAĞ'IN EN LÜKS PROJESİ 

Altındağ'da herkesin yakından bildiği 'Havuzlu Kahve' tam bulunduğu noktada yükselecek olan Altındağ Prestij Konutları-1 projelerinde 71 daire ve 5 dükkan olacağını ifade eden İsmail Coşar "Altındağ'ın ilk lüks yapısı olacak projemizde temel aşaması başlamış olup hızlı bir şekilde yükselmeye devam etmektedir. Yine diğer projelerimizde olduğu gibi burada da lansmana özel daire  seçeneklerimiz buluıunaktadır." dedi.


YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ 

Mevaport olarak 1988 yılından beri taahhüt işleri vaptıklarını ifade eden İsmail Coşar "Öncelikle Sivas'ta başladığımız faaliyetlere İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  olarak devam ettik, önümüzdeki 5 yıllık plan da ülkemize katma değer sağlıyabilmek için 1000 den fazla dairemizi sahipleri ile buluşturmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Bugün Mevaport Dostlan olarak adlandırdığımız yatırımcılarımızla yolumuza devam ediyor, yine onlar için daha iyisini yapmaya her zaman gayret ediyoruz." dedi. 


Bornova Bizim Gazete


Geri Dön