11 / 05 / 2024

mevka yatırım desteği

mevka yatırım desteği

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, ajansın faaliyete geçtikleri 2009 yılından bu yana 689 projeye 82 milyon TL kadar destek sağladı. Bu projelerle birlikte en az 121 bin kişi istihdam edildi.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL Hikmet Atalay ve Kadir Ötgüç ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

mevka yatırım desteği Haberi

mevka yatırım desteği

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Genel Sekreteri Mevlana Kalkınma Ajansı'na (MEVKA), faaliyete geçtiği 2009 yılından bugüne kadar, 2 bin 300'ü aşkın (en fazla proje teklifi alap ajanslardan biri) proje teklif edilmiş ve 689 proje teklifi destek almaya (en fazla proje teklifi destekleyen ajanslardan biri) hak kazanmıştır. 140 milyon TL'nin üzerinde yatırım desteği olan bu projelere MEVKA olarak 82 milyon TL'yi aşkın destek sağlanmıştır. Orta ileri teknoloji grubunda Ar-Ge, yenilikçilik temalı projelere destek sağlanmış ve 2023 vizyonundaki ihracat hedeflerine katkı sağlayan projeler desteklenmiştir. Bu projelerle birlikte şu ana kadar en az 22 bin 730 kişi değişik konularda eğitilmiş ve en az bin 121 kişi istihdam edilmiştir ve uygulaması devam eden projelerle ilgili izleme faaliyetlerine devam edilmektedir. 


MEVKA olarak Konya ve Karaman bölgesinde...