03 / 05 / 2024

Mevlüt Çavuşoğlu400 bin Suriyeli çocuk için okul yapılacak

Mevlüt Çavuşoğlu400 bin Suriyeli çocuk için okul yapılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ilişkilerin en alt seviyede olduğu Mısır ile normalleşme konusunda ‘hazırız' mesajı verdi. İşte haberin ayrıntıları...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kira sorunu yaşayanlar dikkat! Kira yardımı yapılıyor! Kimler kira yardımı alacak?

Memurlara kira yardımı verilmesi yeni gündem konusu oldu. Konuyla ilgili bakan Mevlüt Çavuşoğlu önemli bir açıklama yaptı. Yüksek kira yükü hafifletilecek. Bazı tedbirler içeren planlar açıklandı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Bu şehirlerde yaşayan memura kira desteği müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan memurlara kira desteğinde bulunacağını açıkladı! İşte detaylar!

Memurlara il ve ilçe bazında kira yardımı geliyor! Bakan resmen duyurdu!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, fahiş kira artışlarının vatandaşların en çok tepki gösterdiği sorunlardan olduğuna dikkat çekti ve kira yardımı müjdesi verdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var!

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var! İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Sandal tarafından kuruldu.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Kanal İstanbul’un Montrö’ye etkisi var mı?

Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili olarak, “Şunu net söylemek isterim ki ne Kanal İstanbul’un Montrö Anlaşması’na bir etkisi var ne de Montrö Anlaşması’nın Kanal İstanbul’a bir etkisi var” diye konuştu.

Togo'ya büyükelçilik konutu için arsa tahsis edildi!

Togolu mevkidaşı Dussey'le ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Togo'ya büyükelçilik konutu inşa edilmesi için arsa tahsis edileceğini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu400 bin Suriyeli çocuk için okul yapılacak Haberi

Mevlüt Çavuşoğlu400 bin Suriyeli çocuk için okul yapılacak

İsrail ve Rusya'nın ardından Mısır ile normalleşme adımlarının sinyalini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu verdi. “Görüşmeye hazırım” diyen Bakan Çavuşoğlu, Münbiç operasyonunda ABD'nin mutabakata harfiyen uyduğunu söyledi.


Bir grup gazeteciye açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, Mısır ile ilişkiler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Çavuşoğlu, “Mısır ile bakanlar düzeyinde başından itibaren iletişim içinde olmamız konusunda Cumhurbaşkanımız da aynı şeyleri en az bir yıldır söylüyor. Dolayısıyla New York'ta muhatabım Semih Şükrü ile biz bir görüşme konusunda teyitleşmiştik ama bizim açıklamalarımız sebebi ile onlar bu görüşmeyi iptal ettiler” dedi.


YARDIM ETMESEK ÇÖKERDİ


“Biz düşüncelerimizi tabi ki söylemeye devam edeceğiz” diyen Çavuşoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü:


“Esasen Mısır'ın güvenliği, istikrarı, halkının refahı bizim, Afrika, Ortadoğu ve İslam dünyası için önemlidir. Dolayısıyla güçlü bir Mısır istiyoruz. Körfez ülkelerine soruyorum; Mısır şu haliyle Filistin sorununa...