05 / 05 / 2024

mevlüt uysal bahçeşehir gölet açıklaması

mevlüt uysal bahçeşehir gölet açıklaması

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Bahçeşehir Gölet Rekreasyon Projesini Bahçeşehirlilere anlattı. Mevlüt Uysal "Bahçeşehir Gölet Rekreasyon Projesi İstanbul’daki ilçe belediyeleri arasında en büyük projedir" dedi...

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Bahçeşehir Göleti hızla bitirilip hizmete sunulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.Uysal, İBB ve Başakşehir Belediye bürokratlarının da katıldığı yatırım ve hizmetlerin ele alındığı toplantı da yaptı...

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Bahçeşehir Göleti'nde yapılaşma tartışmasına son nokta!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Göleti’yle ilgili tartışmalara cevap verdi. Uysal, ‘Gölete beton atmak için kafayı sıyırmak gerek. Kafayı sıyırmadım, Gölet alanında dokuyu bozan bir müdahale yok'' diye konuştu.

Bahçeşehir Hacı Kamil Demiröz Camisi açıldı!

Hacı Kamil Demiröz Camisi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı bir törenle açıldı. Bahçeşehir’de yer alan caminin açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da katıldı...

Bahçeşehir'e 19 yeni konut projesi geliyor!

Bahçeşehir, 15 hin 400 konut olarak planlanmıştı. Bugün Ispartakule'den Esenyurt'a kadar olan bölge Bahçeşehir olarak pazarlanıyor. Dekar Yapı'dan Emlak Konut'a kadar markalı konut üreticilerinden bölgeye 19 yeni proje daha geliyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı için start verildi!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı projesi için harekete geçildi. 16,04 kilometrelik yeni Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu için dün resmi başvuru yapıldı. İşte yeni metro hattının tüm detayları...

Sky Bahçeşehir projesinde 731 bin TL'ye 4+1!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Sky Bahçeşehir projesi ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor.

mevlüt uysal bahçeşehir gölet açıklaması Haberi

mevlüt uysal bahçeşehir gölet açıklaması


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet Rekreasyon Projesini Bahçeşehirlilere anlattı.

Aralarında Başakşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları, mahalle muhtarları, blok yöneticilerinin de yer aldığı yemekli toplantı, Bahçeşehir’de gerçekleştirildi. Toplantıya, Başkan Uysal'ın yanı sıra Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Nurettin Ertemel, Hatice Demiralay ve Murat Şahin’de katıldı.

‘Kafalardaki soru işaretlerini sileceğiz’

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Nurettin Ertemel, “Gölet projesi ile ilgili gündem ortaya çıkınca bilgi yoğunluğu nedeni ile Bahçeşehirli arkadaşlarımız, burada yatırım yapmış olan semt sakinlerimizin aklı karıştı. Her bir ağızdan farklı söylemler olunca bizde bir toplantı yapmak ihtiyacı hissettik. Belediye Başkanımızın ağzından, birinci ağızdan projemizi dinleyeceğiz. Bir sohbet ortamında buradan çıkarken kafamızdaki soru işaretlerinden arınmış olacağız” dedi.

‘İstanbul’daki ilçe belediyeleri arasında en büyük projedir’

Başkan...