27 / 04 / 2024

meydan merter babalar günü

meydan merter babalar günü

Meydan Merter’in evsahipliğinde Doğa Koleji’nin Sevgili Babalar – Çocukları için gerçekleştireceği çok renkli etkinlikler arasında bir çok kampanya bulunuyor...

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

Mes Turkuaz Merter projesine ön talep topluyor!

Mes Turkuaz, Metro Properties ile yaptığı anlaşmayla, Meydan Merter AVM'nin otopark alanına konut inşa edecek. Mes Turkuaz Merter projesinde 380 adet konut ve 40 adet mağaza olacak.

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Mes Turkuaz Merter projesinin ilk görselleri!

Metro Properties kendisine ait Merter Meydan AVM'nin otoparkına Mes Turkuaz ortaklığıyla konut inşa edecek. 380 daire ve 23 dükkan olarak planlanan konut projesi belediyede onayda bekliyor...

Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye!

31 Ocak 2015 tarihine kadar Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yaparak hediye kazanmak için puan sahibi olabilirsiniz.Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye fırsatı devam ediyor.

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de!

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de. Gittiği her ülkede büyük ses getiren, dünyaca ünlü “CIRCO LUNA” Sirki gösterilerine 04 Aralık 2014 Perşembe günü Meydan Merter AVM’de başlıyor…

Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye!

01 Aralık 2014 ile 31 Ocak 2015 arasında tam 2 ay süreyle Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yapan hediye kazanmak için puan sahibi oluyor.Puan kazananlar “Hediye Noktası”ndaki çeşitli hediyeler arasından tercihlerine göre hediye sahibi olacak.

Çocukların okul çantaları Meydan Merter AVM'den!

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “ Okula Dönüş Kampanyası”; yoğun ilgi ve talep üzerine; 15-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yeni bir kampanya ile devam ediyor.

Meydan Merter'den çocuklara okul çantası!

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında hafta içinde aynı gün 150 TL’lik ve üstü alışveriş yapan tüm ziyaretçilere Okul Çantası hediye ediliyor.

Sunay Akın Meydan Merter AVM'de sevenleri ile sohpet etti!

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; 06 Temmuz Pazar akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Meydan Merter AVM ziyaretçileri ile paylaştı.

Babalar Günü'nde Antepia’dan ev alanlar 10 bin TL’lik indirimden yararlandı!

14-15 Haziran tarihlerinde Antepia’dan ev sahibi olanlar 10 bin TL’lik Babalar Günü indiriminden de yararlandı. Ayrıca Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısındaki Agora Meydanı’nda Antepialılara özel bir brunch etkinliği düzenlendi.

Eroğlu Gayrimenkul'den Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Eroğlu, Skyland İstanbul, Bursa Harmony Towers, Platform Merter ve İstanbul Lounge 2 projeleri için babalar gününe özel kampanya başlattı. Eroğlu Gayrimenkul Babalar Günü kampanyası kapsamında konut satın alanlara 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Mes Turkuaz, Merter Meydan AVM otoparkına 391 konut inşa edecek!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM projesinin yerine 391 adet konut inşa edecek. Eylül ayında başlayacak olan Merter Meydan konut projesinde konut ve ev-ofis olarak kullanıma yönelik 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri olacak...

meydan merter babalar günü Haberi

meydan merter babalar günü

16 Haziran Pazar günü saat 10.00’dan itibaren tüm çocukların babalarını alıp

Meydan Merter’e geleceği en cazip, renkli ve duygusal etkinlikler Doğa Koleji tarafından düzenleniyor.


Meydan Merter’in evsahipliğinde Doğa Koleji’nin Sevgili Babalar – Çocukları için gerçekleştireceği çok renkli etkinlikler arasında;


“Minik Eller Kahramanları İçin Tasarlıyor”  - Babaya özel karton kravat ve

papyon tasarımı   


Benim Babam En İyi Baba / En Güçlü Baba / En Oyunsever Baba / En

Güldüren Baba / En Sportif Baba kategorisinden hangisine giriyor diye karar veren çocuklar babalarının en sevdikleri yönlerini anlatıp bunu diplomalandıracaklar.


Ayrıca; Aile fotoğrafları için resim çerçevesi tasarlayıp bunları renkli mukavvalarla şekillendirerek, isimlerinin baş harflerini yazacaklar. Sonra da hem renkleri tanıyıp babalarına ait tasarımları armağan edecekler.


Bunun yanında Meydan Merter’deki standların yanında babaların çocuklarıyla fotoğraf çektirebilecekleri dekoratif bir pano olacak,...