27 / 04 / 2024

Meydan Şili fiyatlar

Meydan Şili fiyatlar

Ankara Çankaya'da Geka & Gramarka İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Şili projesinde satış süreci başladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

İslam Memiş’ten altına ilişkin peş peşe açıklamalar! Fiyatlar aniden tavan yapacak!

Altın fiyatları, 2023’ün en düşük seviyelerini gördükten sonra toparlanma sürecine girmişti. Ancak bugün itibariyle yeniden altın fiyatları tekrardan düşmeye başladı. Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş gram altına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Altında ibreler yeşili gösteriyor! Altını olanlar sakın bakmadan geçmeyin! Canlı altın fiyatları 25 Kasım 2022

Altında, haftanın son işlem günü ibreler yeşili gösteriyor. Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kadarından sonra yukarı yönlü hamlesine devam etti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar? Altını olanlar bakmadan geçmeyin! Canlı altın fiyatları...

MediaMarkt seçili telefonlarda fiyatları indirdi! MediaMarkt 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Teknoloji marketi MediaMarkt’ta seçili telefon ve aksesuarlarda web’e özel fiyatlar sizleri bekliyor. 23 Ekim’de bitecek kampanyaya dahil telefon ve aksesuarlarını sizler için listeledik. İşte MediaMarkt 22 Ekim 2022 fiyat listesi..

Konut satış ve kira fiyatlarına ilişkin düzenleme talebi Meclis gündeminde!

Konut satış ve kira fiyatlarındaki artışa yönelik düzenleme yapılması talebine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Berlin'de kira ve konut fiyatlarına ilişkin referandum yapıldı!

Berlin’de dün kira ve konut fiyatlarıyla mücadeleye ilişkin referandum yapıldı. Referandumda seçmen kira fiyatlarındaki aşırı yükselişin engellenebilmesi için çok sayıda toplu konutun emlak şirketlerinden alınarak kamulaştırmasını oyladı. 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları!

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Çelik üreticilerinden çelik fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara ilişkin açıklama!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD), dünya çelik fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara ilişkin açıklama yaptı.

Meydan Ardıçlı'da yüzde 10 peşinat fırsatı!

'Meydan Ardıçlı' projesi, kamu bankalarının başlattığı yüzde 0.64 faiz oranı, 12 ödemesiz 180 ay vadelendirme seçeneği sunan dev kampanyaya dâhil oldu. Projede, daire fiyatları 450 bin liradan başlıyor...

Konut kredisi faizlerindeki indirim ev fiyatlarını artırdı mı?

Ünlü Emlak Müşaviri Salim Taşçı, konut kredilerinde faiz oranlarının düşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Taşçı, Türkiye'de ne zaman konut kredileri ucuzlasa hemen sonrasında konut fiyatlarının yükseldiğini, haksız zam fırtınası estiğini belirtti...

Muğla'da arsa metrekare fiyatları 150-250 TL arttı!

Koronavirüs sebebiyle Muğla'da müstakil bahçeli evlere ve arsalara talep artmıştı. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Emlak Müşaviri Çetin Aksu, bölgedeki konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve sektörü değerlendirdi...

Altın fiyatları 8 yılın zirvesinde!

Küresel piyasalarda Kovid-19 pandemisine bağlı önlemlerin öngörülenden uzun süreceğine ilişkin beklentilerin güç kazanmasıyla altın fiyatları ons başına 1.760 doları aşarak 2012 yılının ocak ayından bu yana en yüksek düzeye yükseldi.

Meydan Şili fiyatlar Haberi

Meydan Şili fiyatlar


Geka & Gramarka İnşaat Ortaklığı'nın Ankara Çankaya'da, Şili Meydanı'na komşu konumda, zemin+5 katlı tek blok olarak hayata geçirmekte olduğu Meydan Şili projesi satışa açıldı.

1+1 ve 2+1 daireler, 2+1 ve 3+1 dubleks olarak tasarlanan 32 dairenin yer aldığı Meydan Şili projesinde 1+1 daireler net 44 metrekare, 2+1 daireler net 60 ila 69 metrekare alana shaip olarak tasarlandı. Mart 2017 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Meydan Şili projesinde daireleirn tamamında ankastre ürünler standart olarak yer alıyor.

 
Meydan Şili Fiyatlar

1+1 daireler 350.000 TL ile 400.000 TL,

2+1 daireler 500.000 TL ile 550.000 TL arasında farklılık...