28 / 04 / 2024

Meydan Şili satışa açıldı

Meydan Şili satışa açıldı

Ankara Çankaya'da Geka & Gramarka İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Şili projesinde satış süreci başladı..

Konya'nın o ilçesindeki 22 adet arsa satışa çıktı!

Konya Akşehir Belediye Başkanlığı, 22 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Belediye o ildeki 7 arsayı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 7 adet arsayı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Peki Isparta'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İzmir'de 17 adet arsa satışa çıkıyor! 5 Ekim'de yapılacak ihalede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

İzmir Dikili Belediyesi Katıralan Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı satışa çıkardığını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin tüm merak edilenler...

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Boş evlere vergi geliyor: Vergi ödemek istemeyenler evlerini satışa çıkarıyor! 

Boş evlerden vergi alınmasına ilişkin açıklamalar ev sahiplerini tedirgin etti. Hem vergi ödemek istemeyen hem de kiralamaya sıcak bakmayanlar konutlarını satışa sunmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Meydan Şili satışa açıldı Haberi

Meydan Şili satışa açıldı


Geka & Gramarka İnşaat Ortaklığı'nın Ankara Çankaya'da, Şili Meydanı'na komşu konumda, zemin+5 katlı tek blok olarak hayata geçirmekte olduğu Meydan Şili projesi satışa açıldı.

1+1 ve 2+1 daireler, 2+1 ve 3+1 dubleks olarak tasarlanan 32 dairenin yer aldığı Meydan Şili projesinde 1+1 daireler net 44 metrekare, 2+1 daireler net 60 ila 69 metrekare alana shaip olarak tasarlandı. Mart 2017 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Meydan Şili projesinde daireleirn tamamında ankastre ürünler standart olarak yer alıyor.

 
Meydan Şili Fiyatlar

1+1 daireler 350.000 TL ile 400.000 TL,

2+1 daireler 500.000 TL ile 550.000 TL arasında farklılık...