23 / 07 / 2024

mezitli belediyesi sahil temizleme

mezitli belediyesi sahil temizleme

'Haydi Türkiye’yi 1 Günde Temizleyelim' sloganıyla tüm dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirilen temizlik çalışması, Mezitli’de de Mezitli Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle yapıldı...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Mersin Mezitli'de 3.6 milyon TL'ye satılık 3 konut arsası!

Mezitli Belediyesi, 2 mahallesindeki 3 imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 17 Ocak'ta yapılacak...

mezitli belediyesi sahil temizleme Haberi

mezitli belediyesi sahil temizleme


Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, Mezitli Belediyesi ile Tema Vakfı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikle, sahiller temizlendi.


'Haydi Türkiye’yi 1 Günde Temizleyelim' sloganıyla tüm dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirilen temizlik çalışması, Mezitli’de de Mezitli Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle yapıldı. Etkinliğe Mezitli Belediyesi personelleri, meclis üyeleri ve Tema Vakfı’ndan çok sayıda gönüllü katıldı. Sahilin temizliği için yola çıkan gönüllüler, sahil boyunca ve antik kentin çevresinde çöp topladı. Ayrı ayrı poşetlere konulan çöpler, Mezitli Belediyesi’nin sağladığı imkanlarla geri dönüşüme gönderilecek.


Yapılan çöp toplama çalışması geçtiğimiz yıllarda başlayan gönüllülük esasına dayanan ve dünyada geniş kitlelerce desteklenen bir çalışma. Türkiye’de de çeşitli kentler bu temizlik çalışmalarına destek oldu.



Kırıkhan...