23 / 07 / 2024

Mezitli'de sahiller temizlendi!

Mezitli'de sahiller temizlendi!

'Haydi Türkiye’yi 1 Günde Temizleyelim' sloganıyla tüm dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirilen temizlik çalışması, Mezitli’de de Mezitli Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle yapıldı...





Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, Mezitli Belediyesi ile Tema Vakfı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikle, sahiller temizlendi.


'Haydi Türkiye’yi 1 Günde Temizleyelim' sloganıyla tüm dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirilen temizlik çalışması, Mezitli’de de Mezitli Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle yapıldı. Etkinliğe Mezitli Belediyesi personelleri, meclis üyeleri ve Tema Vakfı’ndan çok sayıda gönüllü katıldı. Sahilin temizliği için yola çıkan gönüllüler, sahil boyunca ve antik kentin çevresinde çöp topladı. Ayrı ayrı poşetlere konulan çöpler, Mezitli Belediyesi’nin sağladığı imkanlarla geri dönüşüme gönderilecek.


Yapılan çöp toplama çalışması geçtiğimiz yıllarda başlayan gönüllülük esasına dayanan ve dünyada geniş kitlelerce desteklenen bir çalışma. Türkiye’de de çeşitli kentler bu temizlik çalışmalarına destek oldu.



Kırıkhan Olay


Geri Dön