23 / 07 / 2024

mezitli plajında sezon ne zaman açılacak

mezitli plajında sezon ne zaman açılacak

'Haydi Türkiye’yi 1 Günde Temizleyelim' sloganıyla tüm dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirilen temizlik çalışması, Mezitli’de de Mezitli Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle yapıldı...

1954 yılında Florya'daki belediye plaj evleri sınıfta kaldı! Günlük 20 TL'den kiralan evler talep görmemiş!

1954 yılında İstanbul Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaş için yapılan Florya Belediye plaj evlerinin günlük kira bedeli 20 TL'ymiş. Vatandaşlar tarafından fiyatları yüksek bulunan bu evler hiç talep görmemiş.

1941 yılında Florya plajı belediyeye ait olan köşk ve dükkanlarla beraber kiralanacakmış!

1941 yılında Florya plajının kiralanma konusu gündeme gelmiş. İmar müdürlüğünde yapılan toplantı ve değerlendirmeler sonucunda Florya plajının belediyeye ait olan köşk ve dükkanlarla beraber kiraya verilmesine karar verilmiş. 

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Antalya Phaselis’in koylarında inşaatı başlatılan halk plajı ‘hukuka aykırı’ görüldü!

Birinci derece arkeolojik sit alanı olan Phaselis’in koylarına günübirlik tesis ve plaj ihalesinde ‘hukuka aykırı’ görüşü çıktı.

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

BİM yazı getirdi; sezon açıldı! Mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu... İşte 26 Mayıs cuma fiyat listesi

BİM 26 Mayıs Cuma indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'e yaz geldi. Ünlü market mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu birçok ürünü  26 Mayıs cuma günü satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Mondi Home yeni sezon yemek odası takımları ne kadar? İşte, Mondi Home1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mondi yeni sezon yemek odası takımları mağazalarda yerini aldı. Birçok desen ve renkte satışa çıkan yemek odası takımları fiyatları da açıklandı. Yemek masası, sandalyeler, konsol ve konsol aynasından oluşan yemek odası takımlarında 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mango’dan genç kız modasında yüzde 50’ye varan indirim! 23 Eylül 2022 Mango fiyat listesi!

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

Yeni sezon, yeni modeller! ZARA 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hepimiz Zara’yı tekstil ürünlerinden tanırız. Moda’ya yön veren tasarımları ile Zara her sezon en çok satılan giyim markası olmuştur. Ayakkabı kategorisinde de çığır açan Zara, sezonun hit parçalarının arasında yerini almış durumda. İşte Zara 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Chicco’dan sezon sonu kampanyası! Giyim ve ayakkabılarda net yüzde 50 indirim. İşte Chicco’nun 8 Eylül 2022 fiyatları

Bebekleri için en iyisini isteyen anne babaların gözde alışveriş markası Chicco sezon sonu müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Chicco, tüm bebek giyim ve ayakkabılarında net yüzde 50 indirime gitti. İşte 8 Eylül 2022 fiyatları.

mezitli plajında sezon ne zaman açılacak Haberi

mezitli plajında sezon ne zaman açılacak


Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, Mezitli Belediyesi ile Tema Vakfı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikle, sahiller temizlendi.


'Haydi Türkiye’yi 1 Günde Temizleyelim' sloganıyla tüm dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirilen temizlik çalışması, Mezitli’de de Mezitli Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle yapıldı. Etkinliğe Mezitli Belediyesi personelleri, meclis üyeleri ve Tema Vakfı’ndan çok sayıda gönüllü katıldı. Sahilin temizliği için yola çıkan gönüllüler, sahil boyunca ve antik kentin çevresinde çöp topladı. Ayrı ayrı poşetlere konulan çöpler, Mezitli Belediyesi’nin sağladığı imkanlarla geri dönüşüme gönderilecek.


Yapılan çöp toplama çalışması geçtiğimiz yıllarda başlayan gönüllülük esasına dayanan ve dünyada geniş kitlelerce desteklenen bir çalışma. Türkiye’de de çeşitli kentler bu temizlik çalışmalarına destek oldu.



Kırıkhan...