12 / 05 / 2024

Mezitli site inşaatı

Mezitli site inşaatı

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde 350 milyon liralık yatırımla yeni bir sanayi sitesi yapılıyor. Yeni kurulacak sitenin bölge için bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanıyor.

Ck Site İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Site İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 24 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Koçak tarafından kuruldu.

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

2020 inşaat sektörü kariyer grafiği açıklandı!

Yapı-inşaat sektörüne özel online kariyer ve hizmet platformu Workindo 2020 yılı site verileri üzerinden inşaat sektörünün kariyer ve online pazaryeri infografiğini yayınladı.

Karaburun'da tartışma yaratan inşaat bugün yıkılıyor!

İzmir Karaburun’da tartışmalara neden olan SİT alanında, denize sıfır, helikopter pistli, altı evlik kaçak site inşaatının yıkımı bugün gerçekleşecek.

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık natamam site inşaatı!

Düziçi İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye İli, Düziçi İlçesi, Hürriyet Mahallesi 2332 ada, 1 parselde yer alan natamam site inşaatını 8 milyon 517 bin 364 TL'ye icradan satıyor...

Yeni düzenlemeler inşaat sektörünü canlandıracak!

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, inşaat sektöründe yaşanan krizin aşılabilmesi için yatırımcılara can suyu olacak düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi. 

Mersin'de inşaat iskelesi çöktü: 4 yaralı!

Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan bir inşaat iskelesi çöktü. Olay sonucunda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ümraniye'de inşaatın perde duvarı çöktü!

Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi içerisindeki Site Yolu Caddesi'nde devam eden inşaatın perde duvarı çöktü.

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Zeytinlik alanlarına yazlık site inşaatı!

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden başlayıp, Edremit Körfezi sahillerine kadar uzanan zeytinlik alanlar yazlık site inşaatlarının tehdidi altında.

Dekon İnşaat 2017'de yatırımlarına yatırım katacak!

Dekon İnşaat'ın Bağdat Caddesi Bölgesindeki tek site projesi Dekon Suadiye Ametistle dikkatleri üzerine çekiyor. Dekon inşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bahçelievler'de inşaat sahasında toprak kayması!

Bahçelievler’de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir site güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın site kapısına mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Beyaz İnşaat'tan Florya'ya yeni proje!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Florya'da Kaşıbeyaz'ın arkasındaki 11 dönümlük araziye 11 blokta 66 daireli butik bir site inşa edeceklerini belirtti.

Mezitli site inşaatı Haberi

Mezitli site inşaatı

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde 350 milyon liralık yatırımla yeni bir sanayi sitesi inşa ediliyor. Milliyet'te yer alan habere göre; ilçeye yapılması planlanan yeni sanayi sitesine ilgi her geçen gün artıyor. Halihazırda şehrin içinde yer alan, görüntü ve ses kirliliğine neden olan tüm zanaatkar dükkanları şehrin dışarısında taşınacak. Taşımayla birlikte esnafın da işlerini daha rahat ve titiz yapmasına neden olacak. Yaklaşık 350 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek site, bölge için bir cazibe merkezi haline gelecek. Yakın zamanda yapımına başlanması beklenen projenin, maket üzerindeki gösterimi sürüyor.

AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve il ve ilçe yöneticileri yaptıkları ziyaret sırasında projeyle ilgili Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel’den bilgi aldı. AK Parti İl Başkanı Ercik, ziyaret boyunca siteyle ilgili detaylı sorular sorup,...