15 / 05 / 2024

MHP adına söz alan Cemil Aydın

MHP adına söz alan Cemil Aydın

Osmangazi'de faaliyet raporu onaylandı Osmangazi Belediyesi'nin 2013 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Mustafa Dündar, "Biz bu şehri yeniden ihya edecek, yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik." dedi.

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Lise sınavına girecekler bu haber sizi ilgilendiriyor! LGS sınav yerleri açıklandı!

Yüzbinlerce gencin merakla beklediği LGS yani Liseye Geçiş Sınavı adına sınav yerleri merak edilmeye başlandı. Öğrencilerin gündeme LGS oldu. Sınav tarihinin yaklaşması ile birlikte öğrenciler sınav yerleri için araştırmalara başladı. İşte sınav ilgili tüm detaylar…

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.

Başvuran yeni yıla borçsuz harçsız girecek! En büyük borç kapatma kredini kaçırmayın!

Başvuru yapan kişiler 2023 yılına borçsuz harçsız girecek. İş Bankası, TEB, ING, Yapı Kredi, QNB, Akbank, Garanti BBVA’ya borcu olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. İşte detaylar!

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması 'Sözümüzü yerine getireceğiz'

Erdoğan asgari ücret ile ilgili olarak, "Önümüzdeki yılbaşında daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Sözcü enflasyon zammı yaptı haberi "Artık sözün bittiği yerdeyiz ya var olacağız ya yok olacağız"diyerek duyurdu

Türkiye'de dolar kurunda yaşanan yüksek enflasyonun en fazla etkilediği kesimlerin başında yazılı medya geldi Kağıdın ithal olması nedeniyle fiyatının dolara endeksli artması Sözcü Gazetesi'nin fiyatına zam yapmasına neden oldu. Gazete haberi 'Sözün bittiği yer' diye duyurdu.

Audi A8 Lounge gemi gibi araba sözünü hak ediyor! İşte 27 Nisan Audi A8 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi Audi üst sınıf premium modeli A8 Lounge modelini geçtiğimiz yılın Aralık ayında pazara sürdü. Geniş iç hacmiyle 'gemi gibi araba' sözünü fazlasıyla hak eden Audi A8'in Nisan ayına ait güncel fiyat listesi ve özellikleri haberimizde...

Site toplantılarına vekalet ile katılanların söz hakkı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, eşinin adına site toplantılarına katılan bir bir malikin toplantıda alınan kararların iptali için dava açtığını ancak mahkemenin aktif husumet ehliyeti yokluğu nedeniyle davayı reddettiğini, bu konuda hangi haklara sahip olduğu soruldu.

MHP adına söz alan Cemil Aydın Haberi

MHP adına söz alan Cemil Aydın

Belediye meclisi, çarşamba günü yapılan ilk toplantısının ardından 2013 yılı faaliyet raporunu görüşmek için toplandı. CHP grup sözcüsü Recep Çohan, "Sadece bugünü değil, Osmangazi'nin geleceğini kurtaran, halkımızın refahını artıracak projelere destek olacağız. 

İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak projelere destek verirken, yanlışların da karşısında durup, takipçisi olacağız" dedi. 

MHP adına söz alan Cemil Aydın da konuşmasında, "Bu dönem, belediyenin daha şeffaf ve hesap verebilir şekilde yönetilmesini istiyoruz. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de yanlış gördüğümüz işlerin karşısında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçen 5 yıllık sürede samimi ve şeffaf bir yönetim anlayışı sergilediklerini söyledi. Dündar, "Evet, biz son derece samimiyiz ve bu samimiyeti herkesten bekliyoruz. Osmangazi için tek yumruk olup çalışırsak, bundan herkes kazançlı çıkar. Elbette muhalefet olacak, ancak...