27 / 09 / 2024

MHP Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu

MHP Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu

MHP Karacabey Belediye Meclis Üyesi Doğruoğlu, Mart 2015 Karacabey Belediye Meclisi toplantısında Canbolu ve Yeni Mahalle halkının istememesine rağmen, beton santrali yapılması kararının kendilerinin muhalefetine karşın oy çokluğuyla çıktığını açıkladı.

Yatırım yapacaklar dikkat! Yalova ve Karacabey’de belediyeden iş yeri ve arsa fırsatı!

Yalova ve Bursa Karacabey’de toplam 21 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Milli Emlak ve belediye tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin ihaleleriyle ilgili ayrıntılar açıklandı.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Karacabey Belediyesi 213 arsayı ihaleyle satıyor!

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan 213 adet arsa açık artırma usulüyle satılacak. İhale 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Karacabey'e huzurevi müjdesi!

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Karacabey'de 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ile gerçekleştirdiği görüşmede, ilçede bulunana mevcut ve planlanan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

MHP Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu Haberi

MHP Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu

Mart 2015 Karacabey Belediye Meclisi toplantısında Canbolu ve Yeni Mahalle halkının istememesine rağmen, beton santrali yapılması kararının kendilerinin muhalefetine karşın oy çokluğuyla çıktığını açıklayan MHP Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, mecliste yaşananları şöyle özetledi; "MHP Belediye Meclis üyelerinin ısrarlı itiraz ve açıklamaları ile tekrar, Bayındırlık ve İmar Komisyonuna gönderilmesini, Canbolu ve Yeni Mahalle halklarının da görüşlerinin alınmasını istediler. İlgili madde tekrar komisyona gönderilmezse, iki mahalle halkının isteği doğrultusunda red vereceğimizi bildirmemize rağmen, Belediye Başkanı Ali Özkan 'Her seferinde tek tek halkı mı dinleyeceğiz' diyerek oylamaya geçti. AKP ve CHP Meclis üyelerinin oy çokluğu ile Canbolu deresinin Karacabey tarafına Beton Santralı yapılmasına karar verildi. 

Karacabey'in geleceğini düşünenlerin böyle bir kararı onaylaması mümkün değildir. Her konuşmasında istişare, istişare diyen, Belediye Başkanımızın...