15 / 05 / 2024

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Fatih Mahallesi'ni ziyaret etti. Açıkdil, yaşam seviyesinin yükselerek yeni konut sayısının artacağını, içinde sosyal ve yeşil alanların olacağı yapıların hayata geçirileceğini kaydetti.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

O ilde imarlı arsa ve arazi satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Kayseri meydanları şehir ekonomisini canlandıracak!

MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'de yapılacak olan meydana projelerin şehir ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.

Mersin Mutlu Mahallesi'nin dönüşüm planları onaylandı!

Mersin Mutlu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile ilgili planlar onaylandı. Mutlu Mahallesi sakinleri yaşadıkları zorlukları Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye anlattı. 

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil Haberi

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil

Laleli, Mesir, Hafsasultan ve Fatih Mahallesi için kentsel yenileme projesi yapılacağını belirten Açıkdil, yaşam seviyesinin yükselerek yeni konut sayısının artacağını kaydetti. Açıkdil; içinde sosyal ve yeşil alanların olacağı yapıların hayata geçirileceğini açıkladı. Açıkdil, ancak modern bir kentte yaşayarak çocuklara güzel mekanlar bırakılabileceğini söyledi.


Posta...