10 / 05 / 2024

Mia Plaza projesi

Mia Plaza projesi

Gaziemir Mia Plaza'da 100 metrekare alana sahip ofislerin fiyatları 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Kredi imkanı ile ofis sahibi olunabilen projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası!

İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Mia Koru projesi Koç İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede yaz kampanyası başladı. İşte Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası detayları....

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Mia Koru Torbalı fiyat listesi!

Mia Koru Torbalı projesi Koç İnşaat tarafından hayata geçiriiyor. 2 etaptan meydana gelen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler sunuluyor. İşte  Mia Koru Torbalı fiyat listesi...

Mia Plaza projesi Haberi

Mia Plaza projesi


İzmir'in yükselen bölgesi Gaziemir'de Mia Residence, Akçay Evleri, Meydan Evleri ve Külahçıoğlu Evleri gibi projeleri hayata geçiren Koç İnşaat yeni bir ofis projesine başlıyor.


Gaziemir'de hayata geçirilen Mia Plaza'da 20 adet ofis ve dükkan yer alıyor. Kapalı ve açık otoparkın bulunduğu Mia Plaza'da resepsiyon hizmeti de mevcut.


Gaziemir Mia Plaza'da 100 metrekare alana sahip ofislerin fiyatları 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Kredi imkanı ile ofis sahibi olunabilen projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Koç İnşaat Mia Plaza; Metro istasyonuna 300 metre, çevreyoluna 2 kilometre, Konak'a 9 kilometre, havaalanına 2 kilometre, Optimum Outlet'e 1.8 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.



Web adresi: http://kocinsaat.com.tr

Telefon: +90 (232) 220 47 48

Gsm: +90 (530) 762 28...