20 / 05 / 2024

Miami Kruvaziyer Fuarı Mersin

Miami Kruvaziyer Fuarı Mersin

DÜNYANIN en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami'de gerçekleşecek. Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Mersin, Miami Kruvaziyer Fuarı'na katılıyor!

DÜNYANIN en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami'de gerçekleşecek. Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak.

Ayvalık, Miami'de kruvaziyer fuarına katılıyor!

Ayvalık 'ta kruvaziyer turizminin başlaması için harekete geçen Belediye Başkanı Rahmi Gençer, AYTUGEB olarak Miami 'deki dünyanın en büyük kruvaziyer fuarına katılacaklarını söyledi.

Sinop kruvaziyer turizminde Karadeniz'in lideri!

Sinop Miami'de düzenlenecek olan Kruvaziyer Gemileri Fuarına katılması sebebi ile Sinop Valiliği toplantı salonunda koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Miami'de yapılacak olan Kruvaziyer Fuarı ile ilgili bilgi verildi.

Cruise Shipping Miami'de İzmir ve Türkiye’nin geniş çaplı tanıtımı yapıldı!

Dünyanın en büyük kruvaziyer fuarlarından olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinde düzenlenen “ Cruise Shipping Miami ”de İzmir ve Türkiye’nin geniş çaplı tanıtımı yapıldı.

Çilek Mobilya Home Design and Remodeling Shows fuarına katıldı!

Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı bir marka olan Çilek, toplam 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veriyor. Çilek Mobilya, Miami'de düzenlenen "Home Design and Remodeling Shows" fuarına katıldı.

Yapı ve Sodex 2010 Fuarı'nda ODE rüzgarı esti

ODE Yalıtım, Yapı 2010 Fuarı'nda ve ISK - SODEX 2010 Fuarı'nda yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu

Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı yarın açılıyor!

Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı, 26-30 Mayıs tarihlerinde Çorum'da düzenlenecek...

'Cami Donanımları Fuarı' başladı!

Bir caminin yapımında ve yenilenmesinde ihtiyaç duyulan bütün malzemenin sergileneceği ‘Cami Donanımları Fuarı' başladı

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri ICCI Fuarı'na katıldı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 12 -14 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenen ICCI Fuarı'na katıldı...

Evteks Fuarı'na 1000'in üzerinde firma katılıyor

Dünyanın 2'nci, Türkiye'nin en büyük fuarı İstanbul Ev Tekstili Fuarı (Evteks) açıldı

Trabzon'da 'Yapı Ürünleri Fuarı' açılacak

Trabzon'da açılacak 9. Uluslararası Yapıtech Yapı Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'na 120 firma katılacak

EVTEKS Fuarı otelleri doldurdu!

İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nın (EVTEKS) yarattığı canlılık, İstanbul otellerine yansıdı

Miami Kruvaziyer Fuarı Mersin Haberi

Miami Kruvaziyer Fuarı Mersin

DÜNYANIN en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami'de gerçekleşecek. Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak. Büyükşehir Belediyesi, proje paydaşı olduğu ve Mersin Turizm Platformunca yürütülmekte olan kruvaziyer turizminin, kente kazandırılması konusunda şimdiye kadar ihmal edilmiş desteği aktif hale getirerek bu konuda düğmeye bastı. 


YÜKSELEN GRAFİK 


Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz; liman ve marinaların daha aktif kullanılması ve dolayısıyla denizden daha fazla yararlanma yönünde, turizm kentlerinden farklı olarak konumlandırma projelerine başladıklarını belirtti. Mersin'in kruvaziyer turizmine oldukça elverişli ve kentin bu alanda ihtiyaç duyduğu her koşula sahip olduğunu belirten Başkan Kocamaz, "Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemiz, kruvaziyer turizminde gittikçe yükselen bir grafiğe sahip. 


Tarihinden doğasına, ulaşımından sosyal hayatına kadar bu...