02 / 05 / 2024

Michael Andrew Jenkins

Michael Andrew Jenkins

Jemini Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Michael Andrew Jenkins, Paola Ramella Pezza, Francesco Lasorte tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Fed yetkilisinden dijital para mesajı

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Denetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Barr, Fed'in kendi dijital para birimini çıkarılmasıyla ilgili olarak "şu an için oldukça uzak" olduklarını ve bu konuda ABD Kongresi'nin yetkilendirmesine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. İşte detaylar...

Migros'tan lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim! Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı!

Migros lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim yaptığını duyurdu. Kampanya kapsamında Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı. İşte detaylar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Borsalarda yükseliş sürecek mi? Efsanevi yatırımcıdan borsanın geleceğine ilişkin şok edici tahminler!

Efsanevi yatırımcı Michael Burry, şu sıralar herkesin ilgi odağında olan borsalar ile ilgili dikkat çekici tahminlerde bulundu. Burry, bazı uzmanların iyimser tahminlerinin aksine gelecek döneme ilişkin biraz daha temkinli.

E-ticaret Devi Alibaba’nın Holding Başkanı Evans açıkladı! “Türk ürünlerini kullanıyoruz!”

Michael Evans, Türkiye’nin konumuyla kendilerine stratejik avantaj sağladığını, hem Avrupa hem de Orta Doğu’ya yakınlığının önemli olduğunu kaydetti.

2008 krizi kahininden ABD’ye korkutan haber! Resesyona mı giriyor?

ABD’nin tarihinde dönüm noktalarından olan 2008 krizini tahmin edenlerden, tanınmış yatırımcı Michael Burry, enflasyon döngüsünün devam edeceğini savunarak, 2023 yılının ikinci yarısı için uyarıda bulundu.

Migros’ta Michael Kors kadın kol saati 2099 TL,  Skechers erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros yılbaşı kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Michael Kors MK4594 kadın kol saati 2099,90 TL, Skechers 51896-BBK erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte Migros yılbaşı hediyeleri

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

A101'de Michael Kors çanta ve saatler satışa çıktı! Değeri asgari ücretten fazla!

A101 lüks yattan sonra dünyaca ünlü marka çanta ve saatleri aktüel ürünler kataloğunda paylaştı. Satışa sunulan ürünlerin fiyatı asgari ücretten fazla. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

A101 lüks marka saatleri satışa çıkardı! Michael Kors, Guess, Armani, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Michael Andrew Jenkins Haberi

Michael Andrew Jenkins

Jemini Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Michael Andrew Jenkins, Paola Ramella Pezza, Francesco Lasorte tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Jemini Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat sektöründe her türlü faaliyette bulunmak bu alanda gerekli yatırımlar yapmak ve danışmanlık hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Jemini Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi adres: Yeniköy, Bağlar Mevkii Tahir Paşa Evleri,...