09 / 05 / 2024

Microsoft nasıl başarılı oldu

Microsoft nasıl başarılı oldu

Bir çok insan hayatında başarılı olmanın yollarını arıyor. Peki uzun vadede başarılı olmak için neler yapılması gerekiyor? Microsoft'un Ceo'su Satya Nadella, bir işte başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. İşte detaylar...

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emlak sektöründe nasıl başarılı olunur?

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, sektörde başarılı olmanın yolunu anlattı. Altan Elman, "Bizim sektörün en büyük zorluğu, ‘kararları önceden almanız gerekiyor’. Şayet aldığınız kararlar doğru olursa, başarılı olursunuz. Tabi bunlar hep risk…" dedi.

Avrasya Tüneli nasıl başarılı oldu!

Avrasya Tüneli hizmete girmek için gün sayıyor. Üstelik hizmete girmeden önce de önemli bir ödül alarak Türkiye’yi gururlandırdı. AK Parti hükümetleri olmasaydı kesinlikle mevcut ihale şekli ve kazanan şirketin ekonomik yapısıyla finansman bulma şansı olmayacaktı. Peki, başarı nasıl geldi?

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları nasıl yapılıyor?

Malatya Beydağı TOKİ Konutları 3+1 olarak tasarlandı. Yüzde 25 peşinde 144 ay vade imkanı sunan projede başvurular yarın başlıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuruları nasıl yapılıyor?

Vitra en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre VitrA İnovasyon Merkezi, 3 yıl üst üste sektörünün en başarılı Ar-Ge merkezi seçildi.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projede 735 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun Evleri için 15 yıla varan vade uygulanıyor. Proje İskenderun Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğinde satışa sunuluyor. Peki TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ ev sahibi olamayan esnaf ve sanatlara özel bir kampanya başlattı. Projede başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplamda 12 bin adet başvuru kabul edilen TOKİ Adana Emekli projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kira öder gibi ev sahibi olmak amacıyla hayata geçirilen TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Microsoft nasıl başarılı oldu Haberi

Microsoft nasıl başarılı oldu

Microsoft'un Ceo'su Satya Nadella, dünyanın en dönüştürücü liderleri arasında yer alıyor. Microsoft'un Ceo'su olarak ilan edildiği günden bu yana tam altı sene geçti. Bu tarihte şirketin kötüye giden ekonomik dırumunu iyileştirerek 2022 senesinde ilk defa dünyadaki en önemli şirketlerden bir tanesi oldu.

Satya Nadella, bu başarıyı bir günde kazanmadığını anlatıyor. Bazı anları yeniden öğrenebilmek kişilere uzun vadede düşünmeyi sağlar. Bu da başarıya giden yolun temelini oluşturuyor. Böylece her ayrıntıyı yeniden düşünmek başarılı olmanın büyük etkenlerinden biri oluyor. Peki  Satya Nadella, başarılı olmak için neler yaptı? Microsoft'u nasıl büyüttü ve servetine servet kattı? İşte cevabı...

Satya Nadella'dan başarılı bir şirket olması için tavsiyeler:

1 - Kültürü yönet

Her toplumda kazanmayı hedef alan kültür, her şeyi bilen bir yapıdan farklı bir şekilde, her...