06 / 05 / 2024

Microsoft Skypeın londra ofisi

Microsoft Skypeın londra ofisi

Microsoft, iletişim firmasının Microsoft tarafından 2011 yılında satın alınmadan önce asıl olarak 2003 yılında kurulduğu şehir olan Londra'daki Skype ofisini kapatma kararını almış durumda.

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Londra'daki konut fiyatları, 10 yıldır istikrarını koruyor!

Londra'daki kontular 2014 yılından bu yana en uygun fiyatlı evler haline gelerek fiyat istikrarını korumaya devam ediyor.  

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Microsoft, 2023'te Netflix'i satın alacak!

Reuters'tan gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi. Şirket, Microsoft'un 2023 yılında Netflix'i satın almak için harekete geçebileceğini öne sürdü. Bu satın almanın bedeli ise 'tahminen' 190 milyar dolar civarında olacak.

Microsoft 365 kullanıcılarını üzen haber! Zam geliyor!

Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından bir zam haberi de Microsoft’tan geldi. Microsoft 365 zam mı ne zaman gelecek?

Londra'nın tarihi pazarı Camden Market satışa çıkarıldı!

İsrailli milyarder Teddy Sagi, sahibi olduğu Londra'nın tarihi, Camden Pazarı'nı satılışa çıkardı. Pazarın 1.5 milyar sterlin civarında satılması bekleniyor.

Paladyum fiyatı sıçradı!

Paladyum, Rus devlete ait iki rafineriden yapılan teslimatların Londra Platin ve Paladyum Borsası garantili akreditasyon listesinden çıkarılmasının ardından arz endişeleri nedeniyle yükselmeye devam etti.

Londra’daki bankalar emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor!

İngiltere’de yeni varyant nedeniyle devreye alınan önlemlerin ardından JP Morgan ve Deutsche Bank’ın Londra’daki çalışanları yeniden evden çalışma sistemine döndürecek. 

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Microsoft Skypeın londra ofisi Haberi

Microsoft Skypeın londra ofisi

Microsoft, iletişim firmasının Microsoft tarafından 2011 yılında satın alınmadan önce asıl olarak 2003 yılında kurulduğu şehir olan Londra'daki Skype ofisini kapatma kararını almış durumda.


2013'ün başlarında Microsoft, Skype'ın yeni ofisinin açılını duyurmuştu ve bu ofis özel olarak "Skype deneyimi" ve "Dünya'nın her köşesinden kod yazarları, mühendisler, pazarlamacılar, analistler, yönetim ve yöneticiler için bir ev" sunmaktaydı. Microsoft, bu açıklama sırasında Londra'nın, Skype'ın Doğu'dan Batıya büyümesi sırasında önemli bir merkez haline geldiğini söylemekteydi ve "Doğu ile Batı'yı bağlamak için en iyi konumda" olduğunu belirtmekteydi.


Görünene göre üç buçuk yıl sonrasında bazı şeyler değişmiş durumda. Financial Times'ın söylediğine göre Microsoft'un yeni açıklaması, "bazı mühendislik pozisyonlarını bir araya getirmek için" bu kararı verdiğini belirtmekteydi.


Firma, bu karardan etkilenen ve işini kaybetme riskinde bulunan kişilere yardımcı olmak...