26 / 07 / 2024

Mikail Arslan kim

Mikail Arslan kim

Kırşehirliler 1 Kasım seçimlerinde birçok vaatte bulunan Ak Parti Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’dan projelerini gerçekleştirmelerini bekliyor…

Kırşehir'e 3 yeni okul inşa edilecek!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan,Kışehir Akpınar ilçesine üç yeni okul inşa edileceğini açıkladı.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Mikail Arslan: Köysel dönüşüm hızlandırılmalı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

Kaman TOKİ Kentsel Yenileme Projesi'nde 2. etap müjdesi!

Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ile birlikte, TOKİ Başkanı ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. etabının yapılacağının müjdesini verdiler.

Kırşehir'deki TOKİ projelerine destek veriyoruz!

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı'daki TOKİ projelerine destek verdiğini açıkladı.

Kırşehir Kaman'da asfalt şantiyesi hizmete açıldı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve TBMM Meclis Plân ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mikail Arslan, Kırşehir Kaman’da hizmete açılan asfalt şantiyesine giderek incelemelerde bulundu.

İşte Kırşehir'e yapılacak sağlık yatırımları!

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programında Kırşehir için projeler açıklandı. Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya müjdeleri üst üste verdi.

Kırşehir Kaman'a asfalt şantiyesi kuruluyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman'a yaptırılan asfalt şantiyesinin Ağustos ayı başında hizmete açılacağını belirterek, "Kaman'a yapılan asfalt şantiyesi ile ilçemiz daha kısa sürede ve hızlı olarak hizmet alacak'' dedi.

Kırşehir Kurancılı'ya TOKİ müjdesi!

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kurancılı Beldesine TOKİ Konutları yapılacağının müjdesini verdi. Milletvekilleri konuyla ilgili ortak bir açıklama yaptı.

Bu yıl Kırşehir'de yeni projeler gerçekleştirilecek!

Kırşehirliler 1 Kasım seçimlerinde birçok vaatte bulunan Ak Parti Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’dan projelerini gerçekleştirmelerini bekliyor…

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gür 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Aziz Yeniay Yönetim Kurulu Başkanlığı, Remiz Gür, Mikail Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Mikail Arslan kim Haberi

Mikail Arslan kim

Kırşehirliler 1 Kasım seçimlerinde birçok vaatte bulunan Ak Parti Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’dan projelerini gerçekleştirmelerini bekliyor…



– Hızlı Demir Yolu Projesi

– Çevre Yolu Projesi

– Hava Alanı Yolunun İyileştirilmesi

– Tıp Fakültesine Öğrenci Alınması

– Acemi Askeri Birliğin Kurulması

– Güneş Enerjisi Yatırımlarının Yapılması

– Kaman ve Mucur’a Doğalgazın Getirilmesi

– 15 Bin Kişilik Yeni Stadyum

– 300 Yataklı Yeni Hastane

– Yeni Hükümet Binasının Yapılması

– Kırşehir­Çiçekdağı Yolunun Bölünmüş Yola Dönüştürülmesi

– Kırşehir­Şereflikoçhisar Yolunun Bölünmüş Yola Dönüştürülmesi

– Kültür ve Kongre Merkezinin Yapılması

– Kırşehirsporun 3. Lige Çıkartılması


2015 yılını kayıp yıl olarak geride bırakan Kırşehir 2016’ya birçok sorunlarıyla girdi. Geçen yıl seçimler nedeniyle hiçbir hizmet göremeyen Kırşehirliler 2016 yılında Ak Parti Kırşehir milletvekillerinden vaatlerini gerçekleştirmelerini bekliyor. 2011 seçimlerine Ak Parti’den Kırşehir milletvekili seçilen Abdullah Çalışkan ile Muzaffer Aslan’ın Kırşehir’e...