18 / 05 / 2024

Mike Tyson kim

Mike Tyson kim

Bir dönemin efsanevi boksörü Mike Tyson'ın Ohio'da uzun süredir boş olan malikanesi kilise oluyor. Tyson'ın 1980'lerin sonu, 90'ların başında ikamet ettiği malikanenin bir kilise tarafından satın alındığı ortaya çıktı.

Mike Tyson, malikanesini 1.5 milyon dolara sattı!

Dünyanın en önemli boksçuları arasında yer alan Mike Tyson malikanesini 1.5 milyon dolara sattı!

Yapı kullanma iznini kim verir?

Yapı kullanma izin belgesi, ruhsatlı bir projenin, inşaat çalışmaları bittikten sonra, söz konusu yapıda oturumun başlaması için alınıyor. Peki, bu izin nasıl alınır? Yapı kullanma iznini kim verir?

Yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

İnşaat çalışmaları bitmiş bir yapının yasal olarak kullanılabilmesi için yapı kullanma izin belgesinin alınması gerekiyor. Bu belge için harç ödemesi yapılıyor. Peki, yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

Dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinin mükellefiyeti, binanın kullanımı ile başlıyor. Peki, dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Konut tapu harcını kim öder?

Tapu harçlarını Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede belirtilen kişiler ödemek ile mükellef oluyor. Peki, devri gerçekleşen konut tapu harcını kim öder? Alıcı mı satıcı mı?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan binalar, arsa ve araziler 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre vergiye tabi tutuluyor. Peki emlak vergisi nasıl ödeniyor? 2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Mike Tyson'ın malikanesi 3.5 milyon dolara satışa çıktı!

Mike Tyson, ünlü olduğu dönemlerde paraya para demediği dönemlerde, tüm rakiplerini alt üst ettiği dönemlerde ününe ün katarken servetine de servet katmıştı...

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Mike Tyson'ın malikanesi kilise olacak!

Bir dönemin efsanevi boksörü Mike Tyson'ın Ohio'da uzun süredir boş olan malikanesi kilise oluyor. Tyson'ın 1980'lerin sonu, 90'ların başında ikamet ettiği malikanenin bir kilise tarafından satın alındığı ortaya çıktı.

Mike Tyson'ın sarayı harabeye döndü!

Mike Tyson'ın 'sarayı' harabe haline geldi. Terk edilmiş binalarda çektiği görüntülerle tanınan fotoğrafçı Johnny Joo, kısa bir süre önce satın alan sahiplerinin kiliseye çevirmeyi planladığı muhteşem malikaneye girdi.

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Mike Tyson kim Haberi

Mike Tyson kim
Bir dönemin efsanevi boksörü Mike Tyson'ın Ohio'da uzun süredir boş olan malikanesi kilise oluyor. Tyson'ın 1980'lerin sonu, 90'ların başında ikamet ettiği malikanenin bir kilise tarafından satın alındığı ortaya çıktı. Beş odası, yüksek tavanları, kapalı havuzu ve tamamı mermerden banyolarıyla görkemli bir görüntüye sahip olan malikanenin yenilenerek ayinlere açılacağı...