18 / 05 / 2024

Mila Kunis 10 milyon dolarlık evi

Mila Kunis 10 milyon dolarlık evi

İlk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Ashton Kutcher-Mila Kunis çifti, çocukları doğmadan önce evlerini değiştirme kararı aldı. Los Angeles'tan kısa süre önce gizlice 10 milyon dolara yeni bir malikane satın alan çift, tadilat yaptırıyor...

Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'deki indirimi duymadık demeyin! İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Toz Torbasız Elektirikli Süpürge Carrefoursa'da indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Arnica Elektrikli Süpürge Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? İşte Arnica 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Mila toz torbasız elektrikli süpürge,toz temizliği için geliştirilen başlığı ve geniş toz haznesi sayesinde gelişmiş 750 watt çekim gücüyle kusursuz temizleme performansı ortaya koyuyor. Peki cihazın diğer özellikleri nedir ve en uygun fiyata nerden alınır? 

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Mila Mimarlık Hırdavat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mila Mimarlık Hırdavat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ömer Başıbüyük tarafından kuruldu.

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şaylemez tarafından kuruldu.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Mila Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mila Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Emrah Dalkaya baba oldu!

Makro İnşaat Pazarlama Müdürü Emrah Dalkaya ile eşi Ekonomist Dergisi'nden Silbel Atik'in ilk bebekleri Mila Gül Dalkaya bebek dünyaya geldi.

Milas OSB'de arsalar devredilmeyecek!

Kaymakam Eren Arslan, Manisa Mila OSB'den sanayi parseli alacakların bunları bir başka kişi veya kuruma devredemeyeceklerini, kiraya veremeyeceklerini ancak kendi yatırımları için kullanabileceklerinin de altını çizdi.

Mila Kunis çocukluğunun geçtiği evi yeniledi!

ABD'li ünü oyuncu Mila Kunis ailesinin evini yeniledi. Oyuncu Kunis'in annesi evin yeni halini görünce gözyaşlarını tutamadı.

Mila's Daphne Residence'ın yüzde 90'ı tamam!

Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, “Estetik dışı bina yapmamız mümkün değil. Bunun için yüzde 30 ek maliyet ödüyoruz” dedi

Mila’s Daphne Residence'ın otelini Lux Resorts işletecek!

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’daki Mila’s Daphne Residence projesinde yer alan otelin işletmesi için dünyaca ünlü Lux Resort&Hotels’le anlaştıklarını açıkladı.

Mila Kunis 10 milyon dolarlık evi Haberi

Mila Kunis 10 milyon dolarlık evi

İlk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Ashton Kutcher-Mila Kunis çifti, çocukları doğmadan önce evlerini değiştirme kararı aldı. Los Angeles'ta kısa bir süre önce gizlice 10 milyon dolara yeni bir malikane satın alan çift, evde tadilat yaptırmaya da başladı. Amerikan basını çiftin, evleri için ülkenin önde gelen dekoratör ve iç mimarlarıyla anlaştığını yazdı. 


Sabah...