05 / 05 / 2024

Milas Bahçe Yapı İnşaat nerede

Milas Bahçe Yapı İnşaat nerede

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer İnan tarafından kuruldu. 

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Antalya Meltem'e 'Millet Bahçesi' yapılacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş, Antalya Meltem Mahallesi'ne millet bahçesi yapılacağını açıkladı. Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını söyledi.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer İnan tarafından kuruldu. 

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Bahçe tesviyeleri nasıl yapılır?

Bahçe tesviyelerine ilişkin esaslar, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Peki, bahçe tesviyeleri nasıl yapılır?

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

Sur Yapı Bahçe Yaka satış fiyatları!

Yedi blokta 327 konuttan oluşan Bahçeyaka projesi 20 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Sur Yapı Bahçe Yaka satış fiyatları...

Milas Bahçe Yapı İnşaat nerede Haberi

Milas Bahçe Yapı İnşaat nerede

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer İnan tarafından kuruldu. 
 
Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a.Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut ,işyeri ,okul ,otel ,yurt ,yol ,köprü baraj,liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri, kanalizasyonlar arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri taşeronluk hizmetleri, b.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Caddebostan Mahallesi Bağdat...