13 / 05 / 2024

Milas Havalimanında hangar açacak

Milas Havalimanında hangar açacak

Dünyanın en büyük özel sermayeli VIP uçak dönüşüm ve bakım merkezi olan AMAC Aerospace, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Firma, Bodrum- Milas Uluslararası Havalimanı’nda yeni hangar açıyor.

BinBin’den İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz ulaşım desteği!

İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren Mikromobilite şirketi BinBin, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını duyurdu.   

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

İstanbul Havalimanı'nda açıldığından bu yana 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana İstanbul Havalimanı'nda 1 milyon 417 bin uçuş yapılırken, 205 milyon 365 bin yolcunun ağırlandığını duyurdu.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize-Artvin Havalimanı'nda ilk test uçuşu gerçekleştirildi!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda, ilk test uçuşu gerçekleştirildi. İşte Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapının yüzde 20'si tamam!

Mersin'de 2022 yılının üçüncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapı çalışmalarının yüzde 20'si bitirildi.

İstanbul Havalimanı'nda İGA devlete 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek!

İşletme süresi 25 yıl olarak (sona erme: 7 Nisan 2044) belirlenen İstanbul Havalimanı'nda, İGA devlete toplam 22 milyar 152 milyon Euro kira ödeyecek.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Atatürk Havalimanı'nda pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer meclis gündeminde!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı süren pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer dolayısıyla pistlerin kullanılamaz hale geldiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'nda inşası devam eden pandemi hastanesinin kablolarını çaldılar!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı devam eden pandemi hastanesinden bakır kablo çalarken suçüstü yakalanan 6 şüpheli tutuklandı. 

Milas Havalimanında hangar açacak Haberi

Milas Havalimanında hangar açacak

Dünyanın en büyük özel sermayeli VIP uçak dönüşüm ve bakım merkezi olan AMAC Aerospace, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Merkezi İsviçre Basel olan firma Türkiye’de 2012 yılında İstanbul Havalimanı’nda Sancak Air’den aldığı hangardan sonra Bodrum- Milas Uluslararası Havalimanı’nda da yeni hangar açıyor.


Amac Aerospace, Boeing 777/747 gibi büyük gövdeli uçaklardan Gulfstream/Bombardier gibi iş jetlerine kadar geniş bir yelpazedeki özel uçaklara bakım ve modifikasyon hizmeti veriyor. Merkezi İsviçre’nin Basel şehrinde bulunan Amac Aerospace,  2012 yılından itibaren Amac Aerospace Turkey firmasıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki 1500 m2 lik bakım merkezinde çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Dassault Falcon ve Pilatus PC-12 iş jetleri yetkili servisi olarak hizmet veren Amac Aerospace, İstanbul’daki bakım merkezine ek olarak Bodrum Milas Uluslararası Havalimanı’nda da yeni hangarıyla hizmet verecek.


Bodrum...