04 / 05 / 2024

milas müzeleri

milas müzeleri

Muğla Milas'a yeni yapılacak olan arkeoloji müzesi ve de Gümüşkesen Anıtı'nın çevre düzenleme işini İzmir Rolove ve Anıtlar Müdürlüğü Kültür ve Turizm Bakanlığı ihaleye çıkarıyor.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak yastık altında birikmişi olanlara müjdeyi verdi! Milas’ta kelepir arsa! İşte ilan detayları!

Milli Emlak Muğla Milas’ta arsa satışı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

TOKİ Muğla Milas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Milas’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Milas’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi

Emlak Konut GYO Milas arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Milas arsasına ilişkin açıklama yaptı. Peki, Emlak Konut Milas arsasının değeri ne kadar? İşte detaylar...

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Darphane Binaları ne olacak? İşte son durum!

Arkeoloji Müzeleri’nin depolarında yer alan eserlerden bir bölümünün Atatürk Havalimanı’na taşınacağı, taşınan eserler ile İstanbul'un her iki yakasında da depo müzeler yapılacağı belirtilmişti. Peki son durum ne?

İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nin taşınmasında deprem ayrıntısı!

Topkapı Sarayı'nın, İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nin ve eserlerin yer aldığı tarihi Darphane binalarının 2012'de İstanbul Valiliğince acil durum hazırlık projesi kapsamına dahil edildiği belirlendi. Taşınma haberlerinin ardından şimdi gündeme deprem riski geldi.

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

milas müzeleri Haberi

milas müzeleri

İzmir Rolove ve Anıtlar Müdürlüğü Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Milas'a yeni arkeoloji müzesi yapacak ve Gümüşkesen Anıtı'nın çevre düzenleme işini ihaleye çıkarıyor. İhale; 19 Ağustos saat 10.30'da gerçekleştirilecek. 


180 günde tamamlanacak iş 2 bin metrekare kapalı alanlı yeni müze inşaası için mimarı, inşaat, makine ve elektrik tesisatı ve çevre düzenlemesi projelerinin hazırlanması, Koruma Kurulundan hazırlanan projelerin onaylarının alınması olarak belirlendi. 



İHALE İLANI:


GÜMÜŞKESEN ANITI ÇEVRE DÜZEN. RÖLÖVE VE ANITLAR MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 1941


MUĞLA MİLAS YENİ ARKEOLOJİ MÜZESİ PR0JE YAPIMI İLE GÜMÜŞKESEN ANITI


ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ YAPIMI İŞİ


İZMİR ROLOVE VE ANITLAR MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK


Muğla Milas Yeni Arkeoloji Müzesi Proje Yapımı ile Gümüşkesen Anıtı Çevre Düzenlemesi Projesi Yapımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere...