04 / 05 / 2024

Miller Holding Afrika

Miller Holding Afrika

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

TAV'dan Balkanlar ve Afrika'ya yatırım planı!

20 ülkede yatırımları bulunan TAV Havalimanları Holding'in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Balkanlar ve Afrika'da yatırıma ağırlık vereceklerini söyledi.

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlanıyor!

2 milyar TL cirolu Alarko Holding, Afrika’da otoyol, raylı sistemler, havaalanı, su arıtma projelerini yakından takip ediyor. Holding, Sahra Altı Afrika'da yeni proje geliştirecek. Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlığında olduğunu da bildirdi.

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

Limak Holding'den Afrika'ya 50 milyon dolarlık fabrika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde Limak Holding de 50 milyon dolarlık fabrika açacak.

Rönesans Holding, IFC ile Afrika pazarına yöneldi!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik gruplarından Rönesans Holding, hisse ortağı IFC’nin desteği ile Afrika pazarına yöneldi. Grup, yeni ortaklığın ardından Ruanda’da bir otoyol projesine hazırlanıyor.

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

Miller Holding Afrika Haberi

Miller Holding Afrika

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, "Senegal’de proje yapıyoruz ardından da, diğer Afrika ülkelerinde yatırımlara devam edeceğiz" dedi.


Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını açıkladı. Afrika’nın birçok fırsatı bünyesine barındırdığını belirten Mert Mildon, “Biz de bu fırsatlar kıtasına inşaat alanında yatırım yapmaya başladık. Senegal’de proje yapıyoruz ardından da, diğer Afrika ülkelerinde yatırımlara devam edeceğiz” dedi.


Miller Holding’in artık yurtdışı pazarlara açılma noktasına geldiğini belirten Mert Mildon, “Senegal ile yurtdışına açılma süreci de başlamış oldu. Miller Holding olarak Afrika kıtası ve Senegal’i seçmemizin birçok nedeni var. Dünyanın en hızlı büyüyen ikinci bölgesi olan Afrika, Türk firmalarına tecrübelerini aktarmak için büyük fırsatlar sunuyor” diye konuştu. Türk firmalarının Afrika’da, “bölgenin dilini anlamak, bölge insanına...