05 / 05 / 2024

milli emlak ihaleleri

milli emlak ihaleleri

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 21 bin 100 TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak'tan 35 bin 420 TL'ye satılık konut imarlı arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Çorlu'da da arsa satıyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu arsanın fiyatını duyan koştu!

Yayınlanan arsa ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Manisa'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

O ilde 45 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Mayıs fırsatı! Ankara ve iki ilde daha 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde yer alan arazileri 20 bin TL'den başlayan fiyatlarlar satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan peş peşe hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Düzce'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan iki şehirde 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Isparta ve Sinop'ta yer alan iki adet araziyi 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Nisan ve 26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak satış: 4 ildeki 44 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak satış ihaleleri açıklandı. Buna göre, 4 ilde yer alan 44 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf araziler Sivas, Edirne ve Bayburt'ta yer alıyor. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Nisan 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ay içerisinde gerçekleştirilecek.

milli emlak ihaleleri Haberi

milli emlak ihaleleri

Yeni bir arsa almak isteyen yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı 2022 yılı Ekim ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar'da da konut imarlı arsa satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki ihaleye göre, satışa çıkarılan konut imarlı arsa Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bulunuyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 03180100694 şeklinde açıklandı. Yine resmi Milli Emlak'ın sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 535,23 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin 535,23 metrekare şeklinde bildirildiği imarlı arsanın satış bedeli 21 bin 400 Türk Lirası şeklinde açıklanırken, geçici teminat bedeli...