18 / 07 / 2024

milli emlak muğla arsa satışı

milli emlak muğla arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Milli Emlak'tan Bodrum'da 11.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla İli Bodrum İlçesi, Konacık Köyü'nde yer alan 4.154,48 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı.

5 kentte satışa çıkarılan son 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla ve Kocaeli'de Milli Emlak müdürlüklerinin, küçük yatırımcılar için satışa çıkardığı son 9 arsa.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Muğla ve Kocaeli’de yüzde 1.59 faiz ve 24 ay vadeyle arsa satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Muğla ve Kocaeli’de yer alan arsaları yüzde 1.59 faiz ve 24 ay vadeyle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde KDV'den muaf arazi fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 45 bin TL'den başlıyor.

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

Milli Emlak'tan iki şehirde arsa satışı! 70 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Muğla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak iki şehirde 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Gaziantep'te yer alan KDV'den muaf arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı ihale ilanları...

Milli Emlak'tan hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf arazilerin fiyatları 45 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak satış: 2 şehirdeki 9 adet arsa ve arazi taksit fırsatıyla satılıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Kastamonu'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış Mayıs 2024...

Emlak Konut GYO'nun Muğla'daki 17 parselinin değeri dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO'nun Muğla'nın farklı ilçelerinde yer alan toplam 17 adet parselinin değeri tek tek açıklandı. Peki hangi parselin toplam değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

milli emlak muğla arsa satışı Haberi

milli emlak muğla arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ağustos ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Muğla ili, Kavaklıdere ilçesindeki arsa da yer alıyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu arsa Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde  bulunuyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 48060101024 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 260,49 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 260,49 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 39.073,50 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 3.907,35...