04 / 05 / 2024

Milli Saraylar ve müzeler

Milli Saraylar ve müzeler

Milli Saraylar'a bağlı tarihi mekan ve müzeleri gezen ziyaretçi sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 10 artış göstererek 1 milyon 450 bin kişiye ulaştı.

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İki şehirdeki 40 arsa ve arazi satılıyor: Milli emlak satış ve arsa satışları tek tek açıklandı! Tarihlere dikkat!

Bitlis Milli Emlak ve Van Milli Emlak, 40 adet arsa ve araziyi satışa sundu. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

2 ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak satış Nisan müjdesi! 

Başkent Milli Emlak ve Kozaklı Milli Emlak, yüzde 20 indirimle 30 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte o satışlarla ilgili tüm detaylar... 

Milli Emlak, 2 ildeki 235 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem taksitle satıyor! 

Kayseri Milli Emlak ve Konya Kadınhanı Mili Emlak, toplam 235 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak ve taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 sözleşmeli personel alınıyor! Son başvuru tarihi 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2023. İşte detaylar…

Milli Saraylar İdaresi duyurdu! Güvenlik görevlisi, destek personeli ve büro personeli alınacak! Net 6 bin 847 TL maaş!

Milli Saraylar İdaresi en az lise mezunu personel güvenlik görevlisi, destek personeli ve büro personeli istihdam edeceğini duyurdu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte ilanın  detayları...

İşte yerli ve milli pasaport! Soylu 'ücretsiz' dedi

İçişleri Bakanı Soylu basımına geçilen yerli ve milli pasaportlarda Turkey yerine Türkiye yazdığını vurguladı. Soylu, süre uzatmalarda ise yapılan haberlerin aksine ücret alınmayacağını söyledi. 

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Milli Saraylar ve müzeler Haberi

Milli Saraylar ve müzeler

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Sekreterliği Milli Saraylar'a bağlı, tarihi saray, köşk ve kasırlar geçen yıl yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 


Müzecilik ve Tanıtım Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Ocak - 31 Aralık 2014 döneminde Milli Saraylar'a bağlı tarihi mekan ve müzeleri gezen ziyaretçi sayısı, bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 10 artış göstererek, 1 milyon 450 bin kişiye ulaştı. 


Dolmabahçe Sarayı, 972 bin kişiyle en çok ziyaret edilen mekan olurken, Beylerbeyi Sarayı da geçen yıl 175 bin ziyaretçiyi ağırladı.


Beylerbeyi Sarayı'nı 63 bin kişiyle Ihlamur Kasrı, 58 bin kişiyle Küçüksu Kasrı ve 52 bin kişiyle yeni açılan Milli Saraylar Resim Müzesi takip etti. 


Yıldız Şale Kasrı, Maslak Kasrı, Aynalıkavak Kasrı, Saray Koleksiyonları Müzesi, Yalova Atatürk Köşkü ve Florya...