06 / 05 / 2024

Mimar Deniz Dokgöz kimdir

Mimar Deniz Dokgöz kimdir

Deniz Dokgöz, 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Deniz Dokgöz kimdir? İşte biyografisi...

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Müteahhitler sürdürülebilir yeşil çatı sistemlerine yöneliyor!

Nüfus artışı, sanayileşme ve kentleşme ile birlikte çevre kirliliği de hızla artıyor ve kentsel sürdürülebilirlik kavramı da önem kazanıyor. Mimar Esra Kestirengöz, tüm dünyada doğa dostu bir tasarım trendinin hakim olacağını belirtti...

Trabzon Ortahisar'da kentsel dönüşüm belirsizliği!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Salih Akyüz, bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği olduğunu, mecliste pansuman niteliğinde bir karar çıkartıldığını söyledi.

İç mimar ihtiyacınız var mı?

Zevkinize ve bütçenize göre mekanlar oluşturmak artık daha kolay. Amerika’da yaygın olan online iç mimarlık hizmeti veren site sayısı Türkiye’de de artıyor. Firmalar müşterilerine hızlı ve ekonomik seçenekler sunuyor...

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Beylikdüzü Deniz İstanbul güncel konut fiyatları!

Deniz İstanbul Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Deniz Beylikdüzü İstanbul güncel konut fiyatları 460 bin TL'den başlıyor...

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Heafey Group ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi!

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”nın ana sponsorluğunu dünyaca ünlü gayrimenkul şirketi Heafey Group üstlendi.

Deniz GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO 2017 yılı hesap dönemindeki finansal tablolar ve raporlarının denetlenmesi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Mimar Deniz Dokgöz kimdir Haberi

Mimar Deniz Dokgöz kimdir

Deniz Dokgöz kimdir?


Deniz Dokgöz, 1976 yılında Çorum'da doğdu. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1999-2002 yılları arasında yüksek lisansını İYTE'de tamamladı. 2002 yılından itibaren Dokuz Eylül Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora çalışmalarına devam etmekte. 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. 2004 yılından itibaren katıldıkları Ulusal mimari proje yarışmalarında çeşitli ödülleri bulunmaktadır.



Deniz Dokgöz ve İKİARTIBİR Mimarlık projeleri!


2012 - Yeniev Konutları Manisa

2012 - Manisa Apart

2012 - Alaşehir Meydan Önerisi

2012 - Esentürk Evi

2012 - Ödemiş Otogar Binası

2012 - Ödemiş Belediye Hizmet Binası

2011 - Bornova Verapol Konut Projesi

2011 - Denizli N.H Evi

2010 - Alaçatı Konut Projesi

2010 - Lunapark Konut Önerisi 2

2010 - Lunapark Konut Önerisi 1

2009...