30 / 04 / 2024

mimar Dicle Hökenek

mimar Dicle Hökenek

Mimar Dicle Hökenek, bugün yeni bir şirket kurdu. Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Dicle Hökenek kimdir?

Mimar Dicle Hökenek kimdir? Mimar Dicle Hökenek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Hökenek, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Hökenek...

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

Bu topraklarda yaşayan herkesin yolu Mimar Sinan’la kesişir!

İnşaatı tüm hızıyla süren AKM’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Mimar Sinan Operası’nı besteleyecek olan sanatçı Hasan Uçarsu “Mimar Sinan’a müthiş bir gönül bağım var. Bu topraklarda yaşayıp bir şey üretmek isteyen herkesin yolu Sinan’la kesişir” diyor...

Körfez Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündeminde!

Kocaeli Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerekli olan alt ve üst geçitlerin yapılmaması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mimar Dicle Hökenek şirket kurdu!    

Mimar Dicle Hökenek, bugün yeni bir şirket kurdu. Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

İç Mimar Efe Kağan Hızar’dan kalp krizini heykele dönüştüren tasarım!

Studio Vertebra’nın kurucu ortağı İç Mimar Efe Kağan Hızar, olayları, fikirleri, kavramları, kent mekânlarını ve binaları kavramsal grafik partisyonlar ve müzikal besteler aracılığıyla, yeniden yapılandırıyor. 

Mimar Merih Demirli'ye hırsızlık şoku!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde aynı binadaki ünlü kalp cerrahı ile mimarın daireleri hırsızlar tarafından soyuldu.

Gürpınar Belediyesi mimar alacak!

Gürpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadroya açıktan atama yoluyla mimar alınacak...

İnşaat yapım hızı azaldı, konut fiyatları arttı!

İnşaat ve Gayrimenkul Uzmanı İsmail Yazıcı ve Yapı Denetim firması yetkilisi Mimar Orhan Keleş, doların yükselmesinin inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Yetkililer, inşaatların yapım hızının düşerken, konut fiyatlarının arttığını söyledi.

Mimar Hülya Anlağan vefat etti!

Mimar Hülya Anlağan vefat etti. Anlağan'ın ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Hızlı kentsel dönüşüme aracı kurum önerisi!

Mimar Nihat Şen, hızlı kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onaylı aracı kurumlara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Bakanlıklar tarafından denetlenecek şirketler vatandaşa hem bilgi hem de finansal çözüm önerileri sunacak. 

Mimar Hüseyin Kaptan vefat etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Hüseyin Kaptan hayatını kaybetti.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

mimar Dicle Hökenek Haberi

mimar Dicle Hökenek

IKU Mimarlık Fakültesi mezunu Mimar Dicle Hökenek bugün yeni bir şirket kurdu. ''Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'' isimli şirket Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Nitelikli mimari proje ve tasarım hizmeti verme amaciyla kurduğu ofisinde; farklı disiplinlerle çözüm ortaklığı yaparak mimari proje üretimlerinin yani sıra, iç mimari ve ürün tasarımları yapan Dicle Hökenek'in pekçok proje de imzası bulunuyor.

IKU Mimarlık Fakültesinden mezun olduktan sonra uzun süre DBArchitects' te Bünyamin Derman ve Dilek Topuz Derman ile birlikte çalışan Dicle Hökenek, bu süreç içerisinde konut kompleksi, eğitim yapısı, spor merkezi gibi pek çok kapsamlı projelerde ve yarışmalarda tasarımcı ve proje yöneticisi olarak çalıştı. 

Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

a-) Gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında konut...