29 / 04 / 2024

mimar Görkem Volkan

mimar Görkem Volkan

Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi’nin doğal malzemelerle biçimlenen iç mekanları, markanın şeffaf, dinamik ve kolektif ruhunu ortaya çıkaran bir dille kurgulanmış.

Grill Polonez Restaurant'ı Mimar Görkem Volkan tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğünde MDArch tarafından Ataşehir’de tasarlanan Grill Polonez Restaurant, iç mekandaki renk seçimleri, hareketli dokusu ve yabancılık hissinden uzak, sıcak atmosferiyle samimi ve natürel bir tasarım anlayışı sergiliyor.

Görkem Volkan kimdir?

Mimar Görkem Volkan kimdir? Mimar Görkem Volkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Görkem Volkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Görkem Volkan....

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Artık Tutaşer ve Görkem Volkan tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Çelik tarafından kuruldu.

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

Serçe Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serçe Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe tarafından kuruldu.

Volkswagen’in Manisa yatırımı konut fiyatlarını katlayacak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Manisa’da Volkswagen’in 1.3 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştireceği fabrikanın  mevcut gayrimenkul fiyatlarını katlayacağını söyledi...

Doğugör Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğugör Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Çakmak tarafından kuruldu...

Dugi Turizm Gayrimenkul Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dugi Turizm Gayrimenkul Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Paçala tarafından kuruldu. 

mimar Görkem Volkan Haberi

mimar Görkem Volkan

Ağırlıklı olarak otel, konut, alışveriş merkezi, ofis ve ticari mekanlar için tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi’nin doğal malzemelerle biçimlenen ve gün ışığından maksimum fayda sağlayan iç mekanları, markanın şeffaf, dinamik ve kolektif ruhunu ortaya çıkaran bir dille kurgulanmış.


New York, Lübnan, Katar ve Dubai’de sürdürdüğü mesleki pratiğinin ardından 2006 yılında İstanbul’da kurduğu MDArch çatısı altında, senaryosu iyi kurgulanmış ve iyi tasarlanmış mekanların, kullanıcı ilişkilerine ve hayatın niteliğine olumlu katkısı olacağını düşünerek, tasarım ve projelerinde de "mutlu ve verimli mekanlar" yaratmanın izini süren Mimar Görkem Volkan, Gübretaş Merkez Ofisi tasarımında da kullanıcı odaklı iç mimari yaklaşımını sürdürmeyedevam etmiş.


İstanbul Göztepe’deki Nida Kule yapısının iki katında, 3000 metrekarelik bir alana konumlanmış olan Gübretaş Merkez...