21 / 05 / 2024

mimar İlke Hatipoğlu

mimar İlke Hatipoğlu

Redd grubunun klavyecisi ve aynı zamanda Mimar olan İlke Hatipoğlu kimdir? İlke Hatipoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar İlke Hatipoğlu, bugün çalışmalarına hangi alanda devam ediyor? İşte İlke Hatipoğlu..

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berke Hatipoğlu ve İlke Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Ahmet Erkutoğlu: Yabancıya konut satışı yavaşlayabilir!

TUİK 2020 Şubat ayı konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Korona salgını nedeniyle önümüzdeki aylarda yabancıya konut satışında bir yavaşlama söz konusu olacak'' dedi.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Samim Hatipoğlu'nun babası Zeyyat Hatipoğlu vefat etti!

Samim Hatipoğlu'nun babası İTÜ İşletme Mühendisliği kurucusu Prof. Dr. Zeyyat Hatipoğlu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın defnedilecek...

mimar İlke Hatipoğlu Haberi

mimar İlke Hatipoğlu

İlke Hatipoğlu kimdir?

İlke Hatipoğlu,  4 Kasım 1978 İstanbul doğumlu. Hatipoğlu, müzisyen, Redd grubun klavyecisi, besteci, iç mimardır.


1996 yılında Ten grubunda Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Hatipoğlu ile birlikte çalmaya başladı. 1998 senesinde kardeşi Berke Hatipoğlu ile Oya Erkaya, Serkan Ayman 'ın da yer aldığı Catwalk grubu ile birlikte Gökalp Baykal'ın dört parçadan oluşan ve sınırlı sayıda basılan Günaydın Hüzün EP projesinde klavyeci, düzenlemeci, ve şarkı yazarı olarak yer aldı. 2000 yılında Ten grubu ismi Redd olarak değiştirdi, grup bu dönemden sonra albüm için çalışmalara başladı. Redd'in 50/50, Kirli Suyunda Parıltılar, Plastik Çiçekler ve Böcek albümlerinde ve Gecenin Fişi Yok DVD'sinde, Prensesin Uykusu hammond organ ve piyano çalan İlke Hatipoğlu, 2009 yılında çıkan 21'de hammond, piyano yanı sıra "Synth...