13 / 05 / 2024

Mimarlar Odasının beyoğlu binası mühürlenecek mi

Mimarlar Odasının beyoğlu binası mühürlenecek mi

Mimarlar Odası'nın Beyoğlu'ndaki binasına belediye yetkilileri 30 Haziran tarihinde yapılan usulsüz işlemlerin düzeltilmesi için 1 ay süre verildiğini aksi takdirde mühürleme işlemi yapılacağını belirtti.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

 Mimarlar Odası'nın raporundaki korkunç gerçek… 10 milyondan fazla yapı depremde yıkılabilir!

Kahramanmaraş depremi hakkında TMMOB Mimarlar Odası’nın hazırladığı raporda, depremde ağırlıklı olarak yeni binaların yıkıldığı vurgulandı. Rapora göreTürkiye’de 10 milyondan fazla yapı depreme karşı dayanıksız.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile S. Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Halk GYO Beyoğlu Binası değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beyoğlu binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı.  

Smn Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Smn Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Görgülü tarafından açıldı.

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İman Tajık tarafından açıldı.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beyoğlu Belediyesi'ne arazi tahsisi açıklaması! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurumun TÜRGEV'den geri aldığı Beyoğlu'ndaki binanın Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Haydar Ali Yıldız Beyoğlu'nda çöken binada inceleme yaptı!

Bugün Beyoğlu Asmalı Mescit'te inşaat halinde bulunan binada çöküntü meydana gelmişti. Ekiplerin olay yeri incelemesinin ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan açıklama geldi...

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Mimarlar Odasının beyoğlu binası mühürlenecek mi Haberi

Mimarlar Odasının beyoğlu binası mühürlenecek mi

Beyoğlu Belediyesi tarafından 30 Haziran tarihinden tutulan tutanakta şu tepsitler yapılmıştı: “Söz konusu binada Kemankeş Cd. tarafından çatının mahya katının 350 cm yüksek yapıldığı, terasının büyütüldüğü ve üzerinin açılır-kapanır sistemle kapatıldığı, Mumhane Cd. tarafından çatı arasının yapılmayıp teras bırakıldığı ve üst katta 30 metrekare alanlı teras yapıldığı, 2. merpen kovasının +18.5 kotundan +24.50 kotuna yükseltildiği ve kazanılan 25 metrekare taban alanının 2. katın servis alanı olarak kullanıldığı, merpen kulesinin üstünde 1 kat yüksekliğinde klima üniteleri konulduğu, ayrıca Kemankeş Cd. cephesinde normal katlarda 30 cm, Mumhane Cd. cephesinde zemin kat ve asma katta kaldırım istikametinin taşmış olup, söz konusu yer işgali olduğundan mühürleme işlemi yapılmadan iş bu tutanak tanzim edilerek müştereken imza altına alınmıştır.” Belediye yetkilileri o tarihte yapılan usulsüz...