07 / 05 / 2024

Mimarsinan sahili projesi

Mimarsinan sahili projesi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Akgün, "Kentimizi eğitim üssü ve turizm cenneti olacak şekilde planlıyoruz. Mimaroba'yı teleferikle TÜYAP Fuar Merkezi'ne bağlayacak projelerimizi hazırladık " dedi.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Konyaltı Sahili Projesi tartışmalarına son nokta!

Antalya Büyükşehir Başkanı Böcek’in yanlış hesap Bağdat’tan döndüğünü gerekçe göstererek Sahil Antalya İşletme İhalesi’ni tek taraflı iptal etti. Mahkeme ise yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi!

Toplam 59 konut ve 6 ticari üniteden meydana gelen Flamingo Blu Mimarsinan projesi Makropoli İnşaat  tarafından inşa ediliyor. İşte Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi...

FlamingoBlu Mimarsinan’da 415 bin TL'ye! Yeni Proje!

Şehrin kargaşasından uzakta aile projesi olarak tasarlanan FlamingoBlu Mimarsinan projesi 59 konut ve 6 ticari üniteden oluşuyor. Proje Aralık 2018'de teslim edilecek...

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası yarın!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konutun kurası yarın çekilecek. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ  Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için kura tarihi belli oldu. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir başvuruları sona eriyor!

Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için başvurular bugün sona eriyor.

Mimarsinan sahili projesi Haberi

Mimarsinan sahili projesi

MİMAROBA'DAKİ Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölgede yapılan ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri anlattı. Biiyükçekmece'de 5 adet yat limanı olması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akgün, "Yat limanlarının direkleri dikildiğinde Bliyükçekmeceli gençlerimiz için çok önemli bir istihdam kaynağı meydana getirilmiş olacak. Ayrıca Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak. Kentimizi eğitim üssü ve turizm cenneti olacak şekilde planlıyoruz" şeklinde konuştu. 


SAYI DAHA DA ARTACAK

 Mimarsinan sahili projesinin 2014 yılı içerisinde biteceğini söyleyen Dr. Akgün, Kumburgaz'daki kentsel dönüşümle birlikte buradaki sahilin de yeni bir çehreye kavuşacağını müjdeledi. Başkan Akgün, yıllardır Bliyükçekmeceli vatandaşların kalkması için mücadele ettiği beton santrallerinin kalkacağını müjdeledi. Aygün, şu anda kabası bitme aşamasına gelen Büyükçekmece Marina, sahil projeleri ve üniversiteyle birlikte Büylikçekmece'nin turizm şehrine dönüşeceğini söyledi. 


AVRUPA'DA BİLE...