05 / 05 / 2024

mina başaran nişanlısı murat gezer

mina başaran nişanlısı murat gezer

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Ekonomist Mert Başaran'dan son dakika uyarısı: Satanlar hayatının hatasını yapar!

Ekonomist Mert Başaran yatırımcılara çok önemli uyarılar yaparak, özellikle acil para ihtiyacı durumunda varlıklarını zararına satmanın büyük bir hata olacağını kaydetti. İşte Mert Başaran'ın o açıklamaları...

Mert Başaran: Vatandaşlığı alan 3 yıl sonra evini satıyor, vatandaşlık yanına bonus kalıyor! 

Ekonomist Mert Başaran, ülkemizdeki yabancıların vatandaşlık alabilmek için konut satın aldıklarını ve süresi dolunca da konutları sattıklarını belirterek ''vatandaşlık yanına bonus kalıyor'' ifadesini kullandı.

Gram altının 3 bin lira olacağını söyleyen Mert Başaran tarih verdi! Altını çizerek bekleyin dedi! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan açıklama geldi. Başaran gram altının 3 bin lira olacağı tarihi açıkladı. 

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok konuşulacak emekli maaşı paylaşımı: Seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!

Emekli maaşları gündemden düşmezken, ünlü ekonomist Mert Başaran da yaptığı paylaşımda "Şu emeklilerin maaşlarını lütfen düzeltin" diyerek, bu seçimde en çok etkileyecek konunun bu olacağını söyledi.

Mert Başaran elinde dolar tutanları kırmızı kodla uyardı: Dolar yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran elinde dolar tutan yatırımcıları uyararak doların bir yatırım aracı olmadığını söyledi.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Ekonomist Mert Başaran'dan ABD devinin dolar/TL tahminine yanıt geldi: Halkı kandıramazsınız!

Wells Fargo, dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde gerileyeceğini belirtti. Söz konusu tahmine Ekonomist Mert Başaran'dan yanıt geldi. İşte Mert Başaran'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Ekonomist Mert Başaran'dan acil kentsel dönüşüm çağrısı: Çözüm istiyoruz!

Ekonomist Mert Başaran İstanbul'daki kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerektiğine vurgu yaparak adayların bu konuda plan ve projelerini anlatmasını söyledi.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

mina başaran nişanlısı murat gezer Haberi

mina başaran nişanlısı murat gezer

İran'da geçen yıl Mart ayında meydana gelen 11 kişinin yaşamını yitirdiği iş jeti kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı.

İlanda Gezer, "Mina'm... Minik Kalpli Meleğim...Bugün sen gideli birinci senemiz. Sen yerine birini koyamadığım gururum, bir tanecik meleğimsin. Bana yaşattığın tüm güzellikler ve anılar için sana minnettarım...Murty'n" yazdı.

KAZANIN BİRİNCİ YILI...

Hürriyet'te yer alan habere göre; İRAN’da geçen yıl mart ayında meydana gelen ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasının birinci yılı bugün doluyor. Kaptan Pilot Beril Gebeş'in cenazesi kazanın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hâlâ bulunamazken kazanın nihai raporu da açıklanmadı. Bugün, Mina Başaran'ın 11 Mart 2018 tarihinde meydana gelen kazada Kaptan Pilot Beril Gebeş ve İkinci Pilot Melike...