06 / 05 / 2024

Mina Başaran ölümü

Mina Başaran ölümü

İran’da, 11 kadının yaşamına mal olan Türk jeti kazasında, kokpit ses kayıtları ortaya çıktı. Kabinde pilot Beril Gebeş’in çabalarının yanı sıra, “Allah’ım bize yardım et” çığlıkları da duyuldu. 

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...

Altın da değil, dolar da! Tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran asıl kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar ile ilgili yaptığı yorumlar ile tanınan ekonomist Mert Başaran '' Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?'' sorusunun yanıtını açıkladı.

Ölüm aylığı bağlanması için nereye ve nasıl başvurulur?

Ölüm aylığı bağlanması için nereye başvurulur? Ölüm aylığı bağlanması için hangi şartlar gerekmektedir? İşte detaylar!

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Baş tarafından kuruldu.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Bursa'da eğitim verdi!

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin son fotoğrafı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. Ön raporda, iş jetinin son fotoğrafına da yer verildi.

Mina Başaran ölümü Haberi

Mina Başaran ölümü

Sabah gazetesinden Cevdet Özdemir'in haberine göre, İran'da geçen 11 Mart'ta yaşanan ve 11 kadının öldüğü Türk jeti kazasının sır perdesi aralanıyor. Uçağın çözümü yapılan ve CVR diye adlandırılan kokpit ses kayıtlarına göre; pilotlar hız göstergelerinde farklılık olduğu tespit edilen jetin hızını arttıramadı. 

Uçak havada tutunamadı (stall olmak) ve düştü. Halen cenazesi aranan kaptan pilot Beril Gebeş, uçağı havada tutabilmek için son ana kadar mücadele etti ancak sonuç alamadı. 

Uçağın kabininden en son "Allah'ım bize yardım et" çığlıkları ve Gebeş'in uçağı tutabilmek için çaba sarf ederken kabine yönelik sorunu çözmeye çalıştığına dair sesleri duyuldu. İşte detaylar:

Uçağın kontrolü kaptan pilot Gebeş'teydi. Tırmanma sırasında kokpitte Gebeş'in bulunduğu sol taraftaki hız göstergesi yükseldi. Sağında oturan ikinci pilot Melike Kuvvet'in hız göstergesi ise normaldi. Normalde tırmanışta...