04 / 05 / 2024

Mini arap şehri

Mini arap şehri

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla Dubai'i makamında kabul etti.

Körfez yatırımcısı Trabzon'a Arap şehri kuracak!

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Araplar Trabzon'da şehir kuracak!

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Abdil Celil Öz: Arapların Trabzon'a yatırımları artacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'da Arap şehri kurulacak!

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Doğu Karadeniz'e Arap şehri kurulacak!

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Trabzon mini Arap şehri mi olacak?

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla Dubai'i makamında kabul etti.

Trabzon'da mini Arap şehri kurulacak!

Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi Trabzon'da bir Arap şehri kurmak istediklerini belirterek, hem potansiyeli hem kamu desteğini görmek için geldiklerini söyledi.

Mini Point Kurtköy Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

Anadolum İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Mini Point projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Poyak Şehri Bahar’da dükkanların metrekaresi 12 bin 500 liraya!

Satılık 2 dükkanın kaldığı Şehri Bahar projesi Bağcılar’da hayata geçiyor. Projede satışta olan dükkanların en küçüğü 110 metrekare alana sahip

Arap gayrimenkulcüler Türkiye'de dernek kuruyor!

Türkiye'de kendi piyasalarını kurmak üzere birleşen Arap yatırımcılar, yarın dernekleşiyor. Derneğe 300 şirket başvurdu...

Mini Point Kurtköy Konutları'nda 211 bin 750 TL!Yüzde 12 indirim!

Mini Point, "yüzde 12 indirim bizden yüzde 15 peşinat sizden" kampanyasıyla satışlarına devam ediyor...

Mini Royal Kurtköy Konutları'nda 2 oda 1 salon 125 bin TL!

Banka kredili ve peşin alımlarda yüzde10 indirim uygulayan Mini Royal'de son 7 konutun satışları devam ediyor...

Mini Point Kurtköy fiyat listesi! 94 bin 710 TL'ye!

Mini Point kapsamında yer alan konutların fiyatları 94 bin 710 TL'ye kadar yükseldi. Projedeki konutlar yıl sonu teslim edilecek...

Mini arap şehri Haberi

Mini arap şehri

Ziyarette insanıyla, kültürüyle, yaşam şekliyle Trabzon'un Arap dünyasıyla pek çok ortak yönünün olduğunu ifade eden Vali öz, "Son yıllarda bu ortak yönün getirdiği sıcak ilişkiler sonucu turizmde ve çeşitli alanlarda somut sonuçlar elde edilmeye başlandı. Arap dünyasının ve buraya ilgisi olan diğer ülkelerin turizm başta olmak üzere farklı sektörlerde yatırım yapmak istemeleri gelişim sürecini ve kurumsal yapılanmayı hızlandıracaktır. Arap dünyasından ilimize yıllık 300 binlere ulaşan bir ziyaretçi sayısı var. Öyle inanıyorum ki önümüzdeki süreçte bu rakam daha da artacaktır. dedi. 



Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi de "Trabzon'u ve insanlarını çok sevdik. Kendimizi evimizdeymiş gibi hissettik. Arap insanları ile Türk insanı arasında pek çok ortak nokta var. 



Sağlık turizmi, üniversite ve tatil köyü gibi alanlarda uluslararası çapta bir...