04 / 05 / 2024

Mini Royal nerede

Mini Royal nerede

Kurtköy'de yer alan Mini Royal projesinde son 7 konutun satışı devam ediyor...

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Arçelik K 3300 Mini Telve Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk kahvesi geleneğini yenilikçi bir anlayışla mutfaklara taşıyan Arçelik K 3300 Mini Telve, kısa sürede tadı köpüğü yerinde bir lezzet sunar. Peki, Arçelik K 3300 Mini Telve kaç fincan? Siyah Mini Telve kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim,10 farklı pişirme fonksiyonu ve Quartz Izgara ile her çeşit yemeği kısa sürede tüketilecek duruma getiriyor.

Arçelik Siyah Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın, geniş iç hacim sayesinde buhar destekli pişirme özelliği ve 10 farklı pişirme fonksiyonu ile ilgi odağı haline geliyor. Peki Homojen pişirme nasıl oluyor? Mini fırının diğer özellikleri neler?

Beko Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Boyutu küçük olduğu için kendisine mutfaklarda genelde tezgah üstüne yer bulan mini fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde çeşit çeşit yiyeceğin her yerini eşit şekilde pişirir.6 fonksiyon özelliği ile et,tavuk,börek,sebze yemekleri pişirilir.

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 anlık ortam sıcaklığını ölçerek lazım gelen ısıya kendini otomatik ayarlayan Vestel mini buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

Arçelik Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  6 Ocak fiyat listesi

Mini fırınla misafirlerinizi en leziz yemeklerinizle ağırlayın. Peki Arçelik SUF 5000 MEB 50 lt Beyaz Midi Fırın nerede ne kadara satılıyor? 

Mini fırınlar en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Misafirlerinze en lezzetliyi sunabilmek için, Simfer 4502 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın tam ihtiyacınıza göre. Peki Simfer  Midi Fırın nerede ne kadar? İşte detaylar...

Mini şömine ısıtıcaları en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Havalar soğumaya başlayınca insanlar internette ısıtıcı aratmaya başladı. bizde size hem ekonomik hem de şık görünümü olan Kumtel Mini Şömine Isıtıcıları ve özelliklerini araştırdık. Peki Kumtel Mini Şömine Isıtıcılar ne kadar?

Royal Garden Evleri nerede?

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde 22 katlı 2 blokta toplam 374 daire bulunuyor. Peki Royal Garden Evleri nerede?

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Mini Royal nerede Haberi

Mini Royal nerede

8 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mini Royal Evleri Anadolum İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirildi.

Toplam 230 konutun bulunduğu Mini Royal projesinde son kalan 7 konutun satışı devam ediyor. Konutlar hemen teslim ediliyor.


Kurtköy Mini Royal projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. 


Anadolum Mini Royal Evleri'nde 40 metrekare 1+0 daireler 65 bin TL'den, 60 metrekare 1+1 daireler 95 bin TL'den, 80 metrekare 2+1 daireler 125 bin TL'den satılıyor.