27 / 07 / 2024

minibüsler kadıköye girmeyecek mi

minibüsler kadıköye girmeyecek mi

Kartal Metrosu’nun açılışına müteakip kaldırılacağı iddia edilen hatlı minibüslerle ilgili çalışmanın yüzde 80’ni tamamlandı. 1 yıl sonra hayata geçirilecek projeyle birlikte İstanbullular rahat bir nefes alabilecek.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Yalova Kadıköy'de 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ilinde yer alan gayrimenkulü 15 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

İstanbul Kadıköy'de 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul ili Kadıköy ilçesi Merdivenköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli ev 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ediliyor.

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Uplife Kadıköy görücüye çıktı!

Teknik Yapı’nın 830 lüks rezidans daireden oluşan ve Fikirtepe'deki Uplife Kadıköy projesi, 484 bin liradan başlayan fiyat ve 240 ay vade veya 100 ay sıfır faiz avantajı ile satışa sunuldu.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

Emrullah Turanlı: Kadıköy Belediyesi kamu alanına kaçak inşaat yaptı!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı, ‘Four Winds’ projesinin yanında kamuya yeşil alan olarak terk ettikleri arazide Kadıköy Belediyesi’nin kaçak inşaat yaptığını belirtti.

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyat listesi!

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyat listesi 621 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yenitepe Kadıköy projesinde 1+1'den, 5+2'ye kadar konut seçenekleri sunuluyor...

minibüsler kadıköye girmeyecek mi Haberi

minibüsler kadıköye girmeyecek mi

İstanbul’da hali hazırda çalışan 7 bin hatlı minibüs var. Minibüslerin günlük yolcu yükü ise 3 milyona yakın. Bunun yanı sıra 15 bin dönüşümlü şoförde bu araçlardan ekmeğini çıkartıyor.


Rakamlara bakıldığında İstanbul’da yolcu ulaşımının hiç de azımsanmayacak bir bölümünü taşıyan minibüsler maalesef kuralların tam olarak uygulanamamasından kaynaklı sürekli kötü vesilelerle gündeme geliyor.


İşte bu algıyı yıkmak üzere harekete geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) ve İstanbul Minibüsçüler Odası mevcut minibüslerin durumunu düzeltmek ve ulaşımda oluşan minibüs terörünü sonlandırmak için bir çalışma başlattı.


3 HATLA İLGİLİ PLANLAMA YAPILIYOR


Başlatılan çalışma kapsamında ilk pilot bölge İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 güzergâhı oldu. Güzergâh üzerinde çalışan 3 farklı hatla ilgili yeniden bir planlama ve iyileştirme yapılıyor. Planlamaya tabii olan hatlar, Gebze-Harem, Yakacık-Kartal ve Kadıköy-Kartal olarak belirlendi....