07 / 05 / 2024

minibüsten ev yapma haberleri

minibüsten ev yapma haberleri

Koronavirüs nedeniyle hayatı alt üst olan 33 yaşındaki Amy isimli vatandaş, evinin kirasını ödeyemeyince minibüsünü eve çevirdi. 

Ev yapma maliyeti ortalama 5 milyon TL!

Kredi faizlerinin yüzde 40’ı aşması, konut fiyatlarının artması ve deprem endişesi, ev sahibi olmak isteyenleri konuttan arsa yatırımına yöneltti. Arsasını alan da ev yapmaya başladı. 

700 bin hacizli aracın satış süreci başladı! Bölüm bölüm satılacak!

Adalet Bakanlığı, hukuken artık korunmasına gerek kalmayan yedieminlerde bulunan hacizli malların tasfiye edilmesine yönelik düzenlemeyi yürürlüğe koydu. Otomobilden traktöre, minibüsten motosiklete kadar toplam 700 bin hacizli aracın satış süreci başladı.

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İstanbul’da dolmuş ve minibüsten taksiye dönüşen yeni taksilerde sürücü olmak isteyenlere yönelik eğitim çalışmaları başladı. Eğitimlerde sürücülere; kişisel gelişimden güvenli sürüşe, ilk yardımdan yabancı dil eğitime kadar geniş kapsamlı eğitimler verilecek.

Pembe panjurlu evinize 75 bin TL'ye sahip olabilirsiniz!

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artıyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak mantıklı mı?

75 bin TL'ye 24 saatte ev sahibi olabilirsiniz! 

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artmaya devam ediyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak doğru mu? İşte detaylar...

Opel Zafira minibüsten dev kampanya! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Opel tarafından tasarlanan ve 2019 yılında satışa sunulan minibüs modeli Zafira Life’a özel kampanyasını duyurdu. İşte o kampanyanın detayları ve Opel Zafira Life’ın 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Opel Zafira minibüsten şaşırtan fiyat! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Opel tarafından tasarlanan ve 2019 yılında satışa sunulan minibüs modeli Zafira Life’ın eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Opel Zafira Life’ın 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bunu yapan ev sahibi yandı! Hülle ile satış nedir? Hülle ile satış cezası ne?

Yasal oranın üstünde zam yapma, ara zam isteme, gibi yasa dışı talepleri reddedilen fırsatçı ev sahiplerinin son metodu ise tanıdığına evini satma yani hülle ile satış yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu işler bu kadar kolay değil. Bunu yapan ev sahibi yandı...

Köye ev yapma şartları nelerdir?

Köyde ev yapma hayali olan vatandaşlar, sürecin nasıl işlediğini ve şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, köye ev yapma şartları nelerdir? Köyde ev yapmak için ruhsat gerekir mi?

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Ev kira zammına 5 yıl kriteri geliyor!

Rayiç bedeldeki artışı gerekçe göstererek kiraya zam yapmak isteyen ev sahibinin kiralamanın üzerinden 5 sene geçmeden ve davacı olmadan TÜFE’nin 12 aylık ortalamaları üzerinde zam yapma hakkı bulunmuyor.

Kirasını ödeyemeyince minibüsten ev yaptı! 

Koronavirüs nedeniyle hayatı alt üst olan 33 yaşındaki Amy isimli vatandaş, evinin kirasını ödeyemeyince minibüsünü eve çevirdi. 

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

minibüsten ev yapma haberleri Haberi

minibüsten ev yapma haberleri

2020'nin başlarında koronavirüs salgını nedeniyle 33 yaşındaki Amy'nin hayatı tepetaklak oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; o sıralar kirada yaşayan ve ipotekli evde yaşayan Amy, pandemi kapanması devreye girdikçe serbest çalışması aksadı. Serbest pazarlama alanında çalışan Amy, kirasını ve faturalarını ödeyemedi. 

Giderlerini azaltmak isteyen Amy, minibüsüne taşınmaya karar verdi. Böylelikle kira derdinden kurtulacak ayrıca çalışmaya da devam edebilecekti. Amy kararıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: 

"Daha önce birkaç minibüs gezisi yapmıştım ve bir minibüste yaşamanın getirdiği basit hayatı sevmiştim. Seyahat etmeyi ve keşfetmeyi de seviyorum ve işim uzaktan idare edilebilir olduğu için İngiltere'yi keşfetmek için mükemmel bir yol olduğunu düşündüm."

Amy, ipotek birikimlerini 11.000 sterlin karşılığında bir Mercedes Sprinter WVB High Top minibüs satın almak için kullandı. Minibüsü yaşam alanına dönüştüren Amy,...