28 / 04 / 2024

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İstanbul’da dolmuş ve minibüsten taksiye dönüşen yeni taksilerde sürücü olmak isteyenlere yönelik eğitim çalışmaları başladı. Eğitimlerde sürücülere; kişisel gelişimden güvenli sürüşe, ilk yardımdan yabancı dil eğitime kadar geniş kapsamlı eğitimler verilecek.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) önerisiyle gündeme getirilen dolmuş ve minibüslerin taksiye dönüştürülmesi projesine ilişkin eğitim çalışmaların start verildi. 8+1 yolcu kapasiteli taksiye dönüşen araçları kullanacak sürücüleri kapsayan eğitim çalışmalarında; iletişim, güvenli sürüş, şehir bilgisi ve ilk yardım bilgilerinin yanı sıra İngilizce dersi de verilecek.

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) gündemine getirilen dolmuş ve minibüsten 8+1 yolcu kapasiteli taksilere dönüşen araçlar için eğitim çalışmaları başladı. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, sözkonusu eğitimlere katılımın, yeni taksilerde şoför olmak isteyenler açısından zorunlu olduğu belirtildi.

Eğitimler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cem Karaca Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştiriliyor. İBB Ulaşım Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerde şoförlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya ve geliştirmeye dönük programlar düzenleniyor. Sürücüler, toplu ulaşım kültürünü gelişimi açısından kusurlu davranış sergilememiş adaylar arasından seçiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön